Sport

Az NB1 egyik legjobb játékosa hazaszökött Romániába

A Kisvárda Master Good futballcsapata felbontotta két román légiósa szerződését, mivel Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlievici engedély nélkül hazautazott.

„Szerdán engedély nélkül hazautaztak Romániába, amelynek a határai le vannak zárva. Ezzel nemcsak a szigorú belső szabályaink, hanem az előírásokkal szemben is vétettek, kockáztatva a csapattársaik és a hozzátartozóik egészségét is” – indokolta a klub honlapján a döntést Révész Attila sportigazgató.

A sportvezető hozzátette, ha visszajönnének a Magyarországétól fertőzöttebb területről, Romániából, akkor kéthetes karantén várna rájuk, de ebben a helyzetben, amikor nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, az ő tettük elítélendő, így az ezzel járó esetleges kockázatokat nem vállalhatják.

„Mindez súlyos szerződésszegésnek bizonyul, amit nem tudunk tolerálni. Ebben a helyzetben nem tehetünk különbséget játékos és játékos között. A korábbiakban bármennyit is segített nekünk Gheorghe Grozav, ez a tette megengedhetetlen és megbocsáthatatlan. A játékos érdemeit nem vitatjuk el, köszönjük neki az eddigieket. Iasmin Latovlevici pedig nem jutott el odáig, hogy lehetőséghez jusson” – tette hozzá Révész.

A beszámoló szerint mindkét futballista szerződése nyáron járt volna le.

A magyar élvonalban március 7-én játszottak legutóbb, még kilenc forduló van hátra az OTP Bank Ligából, melynek nyolcadik helyén áll a Kisvárda.

Fotó: Kisvárda FC

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Kéthónapos szünet után szombaton délután a Ferencváros-Debrecen mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó NB I. (2-1)

cs3_admin

Ukrajnában is közvetítik a magyar NB 1-es meccseket

cs3_admin

Teljes kerettel edz a magyar férfi vízilabda-válogatott

cs3_admin

A Kisteleki Testedző Egyesületnél újra elkezdődtek az edzések

cs3_admin

Mezőkövesd kétszeres válogatott játékosa, Nagy Dániel elkapta a koronavírust

cs3_admin

Sztárok bújnak a tanárok bőrébe

cs3_admin

93 éves Raduly József, a legidősebb magyar válogatott játékos

cs3_admin

Május 23-án folytatódik a magyar labdarúgóidény

cs3_admin

Ma lenne 95 éves Buzánszky Jenő, az Aranycsapat hátvédje

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább