Politika Szentes Térség

Antal és Chomiak megsértette a Fidesz alapszabályát – megszűnt a tagságuk

Megszűnt a Fidesz-tagsága a szentesi Antal Balázs Tibornak és Chomiak Waldemarnak – írta Kubatov Gábor közleményében. A pártigazgató arról tájékoztatott, hogy a Fidesz színeiben öt évvel ezelőtt megválasztott két jelenlegi képviselő a helyi Fidesz-tagság többségi döntésével szembemenve, saját polgármesterjelöltet és képviselői listát állított. A párt alapszabálya szerint ez az érintettek kizárását jelenti, a tagságuk megszűnik. A jövőben nem jogosultak a Fidesz logójának, arculati elemeinek, kampányeszközeinek használatára, ezzel ugyanis törvényt sértenének.

Kubatov szerint nyilvánvaló, hogy ezzel a lépéssel céljuk nem lehet más, mint az ellenzéki összefogás hatalomra segítése, a választók megosztása és félrevezetése. A pártigazgató szerint mindazoknak, akik önös politikai érdekből, személyes ambícióktól vezérelve, a közösségi érdekeket és értékeket semmibe véve hátat fordítottak saját politikai családjuknak, számolniuk kell a következményekkel.

A pártigazgató felhívta a figyelmet arra, hogy az önkormányzati választás tétje Szentesen óriási, hiszen elindulhat egy lendületes gazdasági fejlődés, ami munkahelyeket teremthet, számos lehetőséget a fiataloknak, megbecsülést a nyugdíjasoknak és nem utolsó sorban erősítheti a helyben maradást, a város megtartó erejét. Közölte, garancia erre az az új, fiatalos szakértői csapat, amelyet Gémes László polgármesterjelölt vezet, Bozó Zoltán és Holman István támogatásával.

– Azok a szentesi polgárok, akik azonosulni tudnak ezekkel a tervekkel és elképzelésekkel, ne hagyják magukat megtéveszteni, mert az ellenzék láthatóan semmilyen eszköztől nem riad vissza a hatalom megszerzése érdekében – áll a közleményben.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Médianapot tartottak a Horváth Mihály Gimnáziumban

Szabó Viktor

Kövesse velünk élőben a Szentesi gyilkosságokról szóló könyv bemutatóját

Szabó Viktor

Ingyenes robotika szakkör indul Szentesen

Szabó Viktor

Elindult a lejáratókampány Szentesen

Szabó Viktor

Szentesi gyilkosságokat mutatnak be szerdán a könyvtárban

Szabó Viktor

Szentes mellett, Cserebökénynél bukkant fel egy fura madár

Szabó Viktor

Óriási büszkeség: országos HMG-s siker a Kazinczy-versenyen

Szabó Viktor

Baleset a szentesi elkerülőn! – Félpályás útzár van a helyszínen! 

Szabó Viktor

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor