Politika Szentes Térség

Antal és Chomiak megsértette a Fidesz alapszabályát – megszűnt a tagságuk

Megszűnt a Fidesz-tagsága a szentesi Antal Balázs Tibornak és Chomiak Waldemarnak – írta Kubatov Gábor közleményében. A pártigazgató arról tájékoztatott, hogy a Fidesz színeiben öt évvel ezelőtt megválasztott két jelenlegi képviselő a helyi Fidesz-tagság többségi döntésével szembemenve, saját polgármesterjelöltet és képviselői listát állított. A párt alapszabálya szerint ez az érintettek kizárását jelenti, a tagságuk megszűnik. A jövőben nem jogosultak a Fidesz logójának, arculati elemeinek, kampányeszközeinek használatára, ezzel ugyanis törvényt sértenének.

Kubatov szerint nyilvánvaló, hogy ezzel a lépéssel céljuk nem lehet más, mint az ellenzéki összefogás hatalomra segítése, a választók megosztása és félrevezetése. A pártigazgató szerint mindazoknak, akik önös politikai érdekből, személyes ambícióktól vezérelve, a közösségi érdekeket és értékeket semmibe véve hátat fordítottak saját politikai családjuknak, számolniuk kell a következményekkel.

A pártigazgató felhívta a figyelmet arra, hogy az önkormányzati választás tétje Szentesen óriási, hiszen elindulhat egy lendületes gazdasági fejlődés, ami munkahelyeket teremthet, számos lehetőséget a fiataloknak, megbecsülést a nyugdíjasoknak és nem utolsó sorban erősítheti a helyben maradást, a város megtartó erejét. Közölte, garancia erre az az új, fiatalos szakértői csapat, amelyet Gémes László polgármesterjelölt vezet, Bozó Zoltán és Holman István támogatásával.

– Azok a szentesi polgárok, akik azonosulni tudnak ezekkel a tervekkel és elképzelésekkel, ne hagyják magukat megtéveszteni, mert az ellenzék láthatóan semmilyen eszköztől nem riad vissza a hatalom megszerzése érdekében – áll a közleményben.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Halálos kerékpáros gázolás az algyői hídon

cs3_admin

Buszvezető vesztette életét, amikor egy fának ütközött Kecskeméten

cs3_admin

Deutsch Tamás: Karácsony láthatóan egy konyhai lámpát sem képes felszereltetni

cs3_admin

Kisteherautók ütköztek a 47-esen

cs3_admin

Fagyott az éjjel

cs3_admin

Két autó ütközött össze Szentesen

cs3_admin

Fékezés nélkül csapódott egy autóba, majd azt egy teherautónak lökte egy szerb gépkocsi az M5-ösön

cs3_admin

Újra megtekinthető a szentesi színház

cs3_admin

Istálló égett Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább