Sándorfalva

A Hagyományok napjára megnyírták a Május 1. tér fáit Sándorfalván

A Sándorfalva Városi Önkormányzat és intézményei, mint a Sándorfalva Önkormányzati Vagyonkezelő Közhasznú Nonprofit Kft. (SÖV) és a Sándorfalvi Kulturális Központ emberei szorgosan dolgoznak azon, hogy az ünnepségen minden szép legyen.

Egy rendezvény szervezése nem egyszerű munka. Ilyenkor tényleg mindenre gondolni kell. Talán eszünkbe sem jut, de a rendezvényszervezéshez kapcsolódik az is, hogy a helyszínt rendbe kell rakni.

A SÖV munkatársai július 31-én, szerda délelőtt pontosan ezzel foglalkoztak. Megnyesték a Május 1. tér fáit, hogy azok ágaiba a rendezvények ideje alatt senki se akadjon bele.

Természetesen a fák megnyesésére nem csupán a rendezvények miatt volt szükség. Időről időre a fáknak is szükségük van némi karbantartásra. Biztosan önök is permetezik, gondozzák és néha még meg is nyesik fáikat. Nos, így van ez a közterületen álló fákkal is.Annak érdekében, hogy azok tovább tudjanak terebélyesedni és sokáig szépek és egészségesek maradjanak, néha le kell vágni róluk egy-két ágat.

Forrás: sandorfalva.hu

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Sándorfalván is megjelent a koronavírus

cs3_admin

A veszélyhelyzet miatt Sándorfalván is megalakult az Intézkedési Munkacsoport

cs3_admin

Lázár Ervin Program Sándorfalván

cs3_admin

Sándorfalvi diák is nyert – átadták a Ne égess! elnevezésű rajzpályázat díjait Budapesten

cs3_admin

Komoly eszközt vettek a sándorfalvi polgárőrök

cs3_admin

Változott Sándorfalva város nevének, címerének, zászlajának és pecsétjének a használati rendelete

cs3_admin

Önkormányzati bérlakásra pályázhatnak a sándorfalvi fiatalok

Sipos Kitti

Aláírták a sándorfalvi piactér kivitelezési szerződését

cs3_admin

Kiállításra kerültek Sándorfalva értékei

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább