Csongrád Sport

Blikk: Jó mulatság, férfimunka – Nagyot Villan-tóttak az erős emberek Csongrádon

A hónap elején Csongrádon, a Villan-tó területén rendezték meg a Nemzetközi Erős Emberek Bali Solar kupáját, melyről a Blikk országos lap is beszámolt.

Ezúttal nemcsak a profikat várta a főszervező ifjabb Fekete László és csapata, hiszen délelőtt 10 órától az amatőr versenyzők mérték össze erejüket 6 versenyszámban. A nagy meleg ellenére már ekkor is sokan kilátogattak és buzdították a csapatokat. Az amatőr verseny győztese Uszléber György és nagy Krisztián párosa lett! – írja a lap.

Délután 16:00 órától aztán jöhettek a profik akik szintén 6 versenyszámban mérkőztek meg. A verseny legnagyobb látványossága a 18 tonnás kamionhúzás volt. Itt az ifj. Csizmadia Ferenc és Bakos Alex alkotta duó állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

– Örülök, hogy egyre többen kapnak kedvet ehhez a sporthoz és a verseny tisztaságát helyezik előtérbe. Nagy öröm számomra az is, hogy a versenyekre kilátogató szurkolók, nézők mindig pozitív élményekkel távoznak és jól érzik magukat ebben a közösségben – mondta a kilencszeres világbajnok ifj. Fekete László. – Az elkezdett munkát folytatjuk és továbbra is igyekszünk azt mutatni a feltörekvő generációnak, hogy tisztán, becsületesen, dopping nélkül is lehet elérni sikereket a mi szövetségünkben!

– Nagyon örülök, hogy ilyen színvonalas rendezvény létrehozásában vehettünk részt. Sajnos a mai világban sokszor hiányzik az akaraterő, a kitartás és a hosszútávú tervek. Most itt a példa a kitartó munka eredményességére! Gratulálok minden résztvevőnek, és remélem, most egy hosszabb együttműködés vette kezdetét! – mondta Bali János, a versenyt szervező cég tulajdonosa.

A versenynek helyszínt adó Villan-tó tulajdonosa is elégedett volt a látottakkal, örült, hogy ilyen színvonalas viadalt tudtak megszervezni.

– Sikerült egy olyan egész napos, változatos és nem mellesleg ingyenes városi programot szervezni, ahol minden korosztály számára volt valami érdekes, kellemes hétvégi kikapcsolódási lehetőség. Voltak, akik kifejezetten az Erős emberek versenyére voltak kíváncsiak, de volt, aki csak egy kellemes környezetben szeretett volna a családjával egy hétvégi pikniken részt venni. Felemelő volt látni, amikor 35-40 gyermek húzta kamiont és a szülők, nagypapák, nagymamák szurkoltak az apróságoknak.

Fotók: Blikk



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kombájnnal ütközött egy vonat Gátér közelében

cs3_szerk2

Csongrádon, az Új Esélyben rendszeressé váltak a lelki alkalmak

cs3_szerk2

“Got talent” tehetségkutató Csongrádon

cs3_szerk2

Nem jutott messzire a Csongrádról lopott kocsival a tolvaj

cs3_szerk2

Szentes és Csongrád is fellélegezhet, érkezik a lehűlés és az eső

cs3_szerk2

Nyáron sem pihentek a szentesi táncosok

cs3_szerk2

Szüreti hétvége és káposztafőző verseny Csongrádon 

kissferenc

16.754 MÉTERES REKORDDAL ZÁRULT AZ IDEI CSONGRÁDI RÁDIÓS TALÁLKOZÓ

kissferenc

“Bent:Csend. A Béke itt kezdődik…” – Reményik Sándor

cs3_szerk5