Szentes

Zavar támadt a szentesi erőben? Egymásnak esett a város vezetése

Csütörtökre rendkívüli testületi ülést hívtak össze Szentesen, aminek mentén felbomlani látszik a baloldali koalíció: egymásnak esett a DK-s Szűcs Ildikó és a város polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc.

A csütörtöki tanácskozáson megválasztják a Helyi Választási Bizottság tagjait, illetve napienden van Szentes és a kínai Ganzhou esetleges testvérvárosi kapcsolata is. A városvezetésben azonban koránt sincs egyetértés, és az eddigi gyümölcsöző románc felbomlani látszik Szentesen is.

A baloldal bukott, DK-s országgyűlési képviselő-jelöltje bejegyzésben esett neki a város első emberének, és azzal vádolja, hogy el akarja adni Szentest. „Ugye nem lesz eladva Szentes??? …aggályaim a kínai kapcsolatépítésben” – írja bejegyzésében Szűcs.

A képviselő legutolsó írása tökéletesen megmutatja a torony alatt uralkodó totális zavart: „Öt alkalommal kértem a kínai megállapodás dokumentációját (a polgármesteri titkárságon ill. személyes Polgármester úrtól) személyesen és levélben, azonban minden egyes alkalommal azt a választ kaptam, hogy „nem találják”!” – állítja Szűcs Ildikó.

Szabó Zoltán Ferenc próbálja bagatellizálni frakciótársa felvetését, és kommentben reagált a vádakra. „Eléggé blőd kérdést tetszett feltenni kedves képviselő társam…” – maszatol Szabó.

A csörte valószínűleg csütörtökön folytatódik a közgyűlésen, de minden jel arra mutat, hogy a városházi szivárványkoalícióban megjelentek a törések, és a Gyurcsány-párt Szentesen is az önállóságra törekszik.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Idős férfitől vette el a pénzét egy páros Szentesen

Szabó Viktor

Közel egy éven keresztül, többször lopott Szentesen egy 32 éves férfi

Szabó Viktor

Mellbedobással erősítene a Demokratikus Koalíció Csongrád-Csanádban

Szabó Viktor

Lopott autóval hajtottak árokba Szentesen

Szabó Viktor

Csúcsokat döntöttek a szentesi úszók Vásárhelyen

Szabó Viktor

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

Szabó Viktor

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Szabó Viktor