Szentes

A Zsoldos tanulója 3. helyezett lett a Petőfi szavalóversenyen

A Szentesi Művelődési Központ október 13-án szavalóversenyt rendezett „Itt van az Ősz, itt van újra” címmel a Petőfi-emlékévhez kapcsolódva. Czuczi Levente, a Zsoldos diákja a 3. helyet szerezte meg – számoltak be az iskola közösségi oldalán.

Egy kötelező Petőfi-verssel és egy szabadon választott prózával vagy verssel lehetett pályázni. A zsűri döntése szerint mindenki választhatott, melyik művet szeretné elmondani. A Békéscsabai Jókai Színház igazgatója, Seregi Zoltán, és két színművésznője, Földesi Ágnes és Liszi Melinda bírálta el, hogy a 23 szavaló közül kiket tartanak a legtehetségesebbnek.

A rendezvényt a két színművésznő megható, versekből és dalokból összeállított műsora nyitotta meg. A Horváth Mihály Gimnázium és a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanulóin kívül egy tanuló online jelentkezett be Pápáról és mondott verset.

A Zsoldos három versenyzője a 10. B osztályos Kiri Krisztián (felkészítője Báthoryné Majzik Andrea), a 12. C osztályos Nagy Afrodité Napsugár (felkészítője Madácsy Ágota) és az 5/13. B tanulója, Czuczi Levente volt.

Levente az előkelő 3. helyezést hozta el. Elmondta, hogy egyedül készült fel a versenyre, melyre kihívásként tekintett. Gyóni Géza Csak egy éjszakára… című verse meghozta számára a várt sikert, melyhez szeretettel gratulálunk. A másik két tanulót is gratuláció illeti, hiszen felkészültek és helyt álltak a nívós versenyen.

Fotók: HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Mellbedobással erősítene a Demokratikus Koalíció Csongrád-Csanádban

Szabó Viktor

Lopott autóval hajtottak árokba Szentesen

Szabó Viktor

Csúcsokat döntöttek a szentesi úszók Vásárhelyen

Szabó Viktor

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

Szabó Viktor

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Szabó Viktor

Sok sikert szentesi, csongrádi és környékbeli diákok!

Szabó Viktor

BREAKING! Megtalálták a szentesi gyilkosság elkövetőjét!

Szabó Viktor