Derekegyház

Több ezer palacsinta sült szombaton Derekegyházán + GALÉRIA!

Szombaton ismét élettel telt meg a művelődési ház melletti terület Derekegyházán. A Palacsintafesztivál szombati napja különösen sikeresnek bizonyult, hiszen a rendezvényen több ezer palacsinta sült és számtalan izgalmas színpadi program várta az érdeklődőket.

Már a kora reggeli órákban begyújtották a tűzhelyeket, és elkezdték sütni a finomságokat. Több ezer palacsintát sütöttek a résztvevők, amelyek között megtalálhatóak voltak a klasszikus lekváros és kakaós változatok, de volt, aki hozott magénak Nutellát és különleges lekvárokat is. 

A színpadon folyamatosan zajlottak a programok, így mindenki találhatott számára érdekes elfoglaltságot. Volt ovis birkózó bemutató, felléptek a Csongrád-Csanád Vármegyei Int. Szociális Intézmény ellátottjai, a Péter Pán gitárduó, a közönség hallhatta a különböző dalkörök műsorát, volt táncbemutató és koncertek. 

A Derekegyházi Palacsintafesztivál szombati napja tehát igazi siker volt, amely remekül példázta a közösség összetartását és vendégszeretetét. Az esemény nemcsak a finom palacsintákról szólt, hanem a közösségi élményekről és az együtt töltött vidám órákról is, amit minden résztvevő örömmel őriz majd emlékeiben.

Galéria:



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hova fajul a világ?! Pálinkát is loptak egy derekegyházi tanyáról!

cs3_szerk2

Mutatjuk a derekegyházi pálinkamustra és főzőverseny eredményeit!

cs3_szerk2

Bográcsok váltották fel a palacsintasütőket Derekegyházon

cs3_szerk2

Ma is vár a Derekegyházi Palacsintafesztivál

cs3_szerk2

Fesztiválokon is találkozhatunk a rendőrökkel

cs3_szerk2

A mai napon startol a Palacsintafesztivál Derekegyházon!

cs3_szerk2

Dobogón a derekegyházi kánikula!

cs3_szerk2

Szúnyoggyérítés lesz Derekegyházon és Mindszenten

cs3_szerk2

Kormányablakbusz érkezik Derekegyházra

cs3_szerk2