Szegvár

Piti módszerekkel nyúlják le az aszfaltot Szegváron? 

5 évvel ezelőtt Szegvár önkormányzata 2 millió forintért vásárolt aszfaltot, amivel megannyi kátyút akartak betömni, azonban az anyag választási fizetőeszközzé válhatott. 

2019 őszén Szegvár régi vezetése a választások idején 2 millió forint értékben vásárolt aszfaltot, amivel a település útjait szerették volna kátyúzni. Abban az évben 3 polgármesterjelölt állt rajthoz, de csak kettő ért célba, Piti János feladta a versenyt és visszalépett Szabó Tibor György jelenlegi polgármester javára. A hála nem maradt el, Piti bekerült a testületbe, és a háza előtt szorgos aszfaltozásba kezdtek. Ezzel nem is lenne baj, de a faluban a kátyúzási munkák elmaradtak. 

A napokban érdekes jelenségre lettek figyelmesek a lakók: Piti háza előtt újra megjelentek azok az munkások, akik a napokban rohamtempóban kátyúznak a faluban. 

Az idén is lehetőséget kaptak a jelöltek, hogy bemutatkozzanak, és csodák csodájára most is Piti János volt a leghangosabb. Szabó mellet kardoskodott, folyamatosan vegzálta az ellenjelöltet, Marsovszki Zoltánt. Piti annyira ciki volt még a jelenlegi polgármesternek is, hogy a mikrofontól is el kellett rángatni…

Újabb választás, újabb aszfaltozás. Idén azonban nem bízzák a véletlenre, és még a voksolás előtt elvégzik “a piszkos munkát”, ami jól mutatja: nem bíznak a győzelemben.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Marsovszki Zoltán hozna változást Szegváron 

Szabó Viktor

Tűz volt Szegváron

Szabó Viktor

Csongrád, Sándorfalva és Szegvár iskolái is büszkén távozhattak a szegedi LEGO-versenyről

Szabó Viktor

Súlyos baleset történt Szegvár és Mindszent között – mentőhelikopter is érkezett!

Szabó Viktor

Bosszúból festékszóróval firkált össze egy szegvári házat egy helyi férfi

Szabó Viktor

Összefogásból búza, a kenyérből élet – ezen a héten várják az adományokat

Szabó Viktor

Újabb útépítés indulhat Szegvár külterületén

Szabó Viktor

Farkas Sándor: a kormány célja a vidéki úthálózat minőségének a javítása

Szabó Viktor

A katasztrófavédelem menti meg a szentesieket a szúnyogoktól

Szabó Viktor