Szentes

Szabó Zoltán Ferenc a választók becsapásával feszültséget akar szítani

„2024. május 30-án a Szentes TV megkeresésére elvállaltam a részvételt a polgármesterjelölti vitán, éppen ezért tájékoztatom Önöket arról, bármely arra utaló kommunikáció, hogy elhatárolódok a polgármesterjelölti vitától, az Önök megtévesztését szolgálja” – írja közösségi oldalán Bozó Zoltán.

A kormánypártok szentesi polgármesterjelöltje kifejti, hogy célja az volt, hogy békés körülmények között bemutassa, miért van szükség változásra, melyek azok a fejlesztések, amelyeket végre kell hajtani, végre kellett volna hajtani.

„Fontosnak tartom, hogy a polgármesterjelöltek ütköztessék a várossal kapcsolatos elképzeléseiket. A jelek szerint azonban Szabó Zoltán Ferenc a választók becsapásával feszültséget akar szítani. Jelezni szeretném, hogy elhatárolódok a hazugságkampánytól. Egy kampány nem szólhat erről.

A Szentes TV korábbi gyakorlata az elmúlt választások idején az volt, hogy a választásban résztvevők kaptak egy tényszerű szabályzatot és etikai kódexet. Az idei televíziós bemutatkozókat szóbeli egyeztetés előzte meg, amelyet átláthatatlan módon többszörösen módosítottak. Ez nem volt tisztességes. Az átláthatóság érdekében javaslom, hogy a jövőben a Szentes TV hozza nyilvánosságra a polgármesterjelölti és képviselőjelölti viták etikai kódexét” – írja a közösségi oldalára feltöltött közleményében  Bozó.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

BRFK: Elfogtak két férfit közösség tagja elleni erőszak miatt – egyiküket Szentesen

Szabó Viktor

Taroltak a szentesi diákok kisfilmjei

Szabó Viktor

Hivatalos: Szentes régi-új polgármestere: Szabó Zoltán Ferenc

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Éljünk a lehetőségeinkkel!

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Csak a BÉKE, csak a FIDESZ!

Szabó Viktor

Szentes és Magyarország választ – ÉLŐ közvetítés!

Szabó Viktor

Vállalkozói szabadegyetemet hoznának létre Bozó Zoltánék Szentesen + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: A gyermekek bevonásával, a legsötétebb hazugságokkal próbálják befeketíteni csapatom tagjait

Szabó Viktor

„Szirbik Imre után a Szabó nevezetű polgármester lényegében nem csinál semmit sem” + VIDEÓ!

Szabó Viktor