Szentes

Szabó Zoltán Ferenc a választók becsapásával feszültséget akar szítani

„2024. május 30-án a Szentes TV megkeresésére elvállaltam a részvételt a polgármesterjelölti vitán, éppen ezért tájékoztatom Önöket arról, bármely arra utaló kommunikáció, hogy elhatárolódok a polgármesterjelölti vitától, az Önök megtévesztését szolgálja” – írja közösségi oldalán Bozó Zoltán.

A kormánypártok szentesi polgármesterjelöltje kifejti, hogy célja az volt, hogy békés körülmények között bemutassa, miért van szükség változásra, melyek azok a fejlesztések, amelyeket végre kell hajtani, végre kellett volna hajtani.

„Fontosnak tartom, hogy a polgármesterjelöltek ütköztessék a várossal kapcsolatos elképzeléseiket. A jelek szerint azonban Szabó Zoltán Ferenc a választók becsapásával feszültséget akar szítani. Jelezni szeretném, hogy elhatárolódok a hazugságkampánytól. Egy kampány nem szólhat erről.

A Szentes TV korábbi gyakorlata az elmúlt választások idején az volt, hogy a választásban résztvevők kaptak egy tényszerű szabályzatot és etikai kódexet. Az idei televíziós bemutatkozókat szóbeli egyeztetés előzte meg, amelyet átláthatatlan módon többszörösen módosítottak. Ez nem volt tisztességes. Az átláthatóság érdekében javaslom, hogy a jövőben a Szentes TV hozza nyilvánosságra a polgármesterjelölti és képviselőjelölti viták etikai kódexét” – írja a közösségi oldalára feltöltött közleményében  Bozó.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Már csak 100 km hiányzik Cseuz Lászlónak Párizsig

Szabó Viktor

Pingpongasztalt kaptak az Apponyi tér környéki szentesi gyerekek

Szabó Viktor

Halálos baleset: Vonat elé hajtott agy autó Szentes és Csongrád között

Szabó Viktor

Újra együtt a Fivérek

Szabó Viktor

Kiválóan szerepelt a szentesi Pengő László a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-Bajnokságán, Lisszabonban

Szabó Viktor

Elöntötte Szentest az eső: 60 milliméter zúdult le

Szabó Viktor

Óriási showt nyomott Majka a Krimóban

Szabó Viktor

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt egy diákját megkörnyékező tanár ellen

Szabó Viktor

Farkas Sándor: lassan minden akadály elhárul a 451-es felújítása elől

Szabó Viktor