Szentes

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Az Életigen programsorozat részeként május 21-én, Szentesen a Dózsa-házban 18.00 órai kezdettel a férfi-női konfliktusok kezeléséről hallhatnak előadást az érdeklődők.

A 8 alkalomból álló fejlesztő programot ajánljuk mindazoknak, akik stabil kommunikációs alappal, kiemelt konfliktuskezelési képességgel, és kiegyensúlyozott mentálhigiénével szeretnének rendelkezni. A programot Zsiga Attila, az Életigen Program alapítója vezeti – írják a programról a szervezők.

A program két részből áll: havonta egyszer egy 1,5 órás interaktív fejlesztőprogram, amikor személyesen találkoznak, hetente egyszer pedig az Életigen Alapítvány applikációjában egy zárt csoportban további anyagok és feladatok által haladnak előre a sikeres életvezetés kialakításában.

A programra várják azokat is, akik nem szeretnek szerepelni, ők csak a jelenlétükkel, és megtisztelő figyelmükkel erősítik majd a csapatot. Várják azokat is, akik nem tudnak minden alkalmon részt venni, hanem csak egy-egy alkalommal kívánnak időt tölteni a csapattal, és egy-egy témában terveznek fejlődést.

A programra regisztrálni nem szükséges, a részvétel a Szentesi Egészségfejlesztési Iroda támogatásának köszönhetően minden alkalommal díjmentes.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bozó Zoltán: hatékony gazdaságfejlesztést sem lehet megcsinálni ott, ahol a lakosoknak nincs alapvető biztonsági komfortjuk

Szabó Viktor

Megnyerte haza rendezésű versenyét a Szentes Városi Úszó Club

Szabó Viktor

Vihar a baloldal szentesi bilijében! Krausz Jánosné kiosztotta a körzet DK-s képviselőjelöltjét

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Fontos, hogy legyen víziónk! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Gyereknapi plüsskeresést hirdetett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni a szentesi Papp Tibort!

Szabó Viktor