Mindszent

Belharcok a mindszenti baloldalon

A jelek szerint a Demokratikus Koalíció Gémes „Kalandor” Lászlót támogatja, de a baloldali jelöltek közül nem mindenkinek tetszik ez a felállás.

Gyurcsány helyi embere kikotyogta, hogy gyakorlatilag elfogyott az ellenzék Mindszenten. A DK egykori üdvöskéje maga ismerte el, hogy becsődölt a 14 évig tartó ellenzéki politikája, hiszen 10-15 embert sem tudott összevadászni, aki támogatta volna. Sokan biztatták, hogy jelöltesse magát idén polgármesternek és/vagy képviselőnek, de amikor élesben kellett volna a támogatás, magára hagyták. Az egykori képviselő csalódottságában az utolsó szalmaszálba kapaszkodva beállt Gémes László mögé, aki már a 3. településen próbál polgármester lenni.

A mindszenti balosok közül azonban nem mindenki nézi jó szemmel, hogy a Demokratikus Koalíció összebútorozott azzal a kalandorral, aki eddig a Fidesz színeiben politizált, most pedig a túlélésért küzd. Pálinkó Máté polgármesterjelölt arra a kérdésre keresi a választ, hogy a fent említett Gyurcsány-párti aktivista által életre hívott egyesület miért jelöltette magát a Nemzeti Választási Bizottságnál, mint jelölőszervezet. „Egy érdekes fejlemény a mindszenti önkormányzati választással kapcsolatban: Kik az EME (Együtt Mindszentért Egyesület) képviselő-és polgármester jelöltjei? Mert én biztosan nem vagyok!” – teszi fel a kérdést Pálinkó.

Minden jel arra mutat tehát, hogy áll a bál Mindszenten, a baloldal ugyan mindent megpróbál, de nem tud teljesen megegyezni egymással.

H. Gábor- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Nagypál Dóra, mindszenti fodrásztanuló ismét maga mögé utasított mindenkit

Szabó Viktor

RTL: fiával pályázik a megyei elnök

Szabó Viktor

Újabb mélységekben a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Farkas Dániel Mindszenten: A politikai kalandoroktól és a hazugságoktól óvakodjanak! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

A nagy mindszenti szavazatvásárlás

Szabó Viktor

Átlépték a vörös vonalat: Sortüzet vízionál a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Pünkösdi vigasságok lesznek a hétvégén Mindszenten

Szabó Viktor

Félelem a mindszentiek szívében

Szabó Viktor

Mindszenten fogtak tolvajt a rendőrök

Szabó Viktor