Mindszent

Mindszenten elsőként Pálinkóné Szedlák Renáta, a Fidesz jelöltje, és csapata gyűjtötte össze a szükséges aláírásokat

Mindszent polgármesteri székéért eddig 5 induló jelentkezett be, ám csapatát –eddig- csak a Fidesz jelöltje mutatta be.

A Fidesz-KDNP Pálinkóné Szedlák Renátát, a helyi általános iskola volt igazgatóját ajánlja a mindszentiek figyelmébe, mint polgármesterjelölt. Csapatában olyan közismert és elismert személyekkel találkozunk, mint Szőke Marcell, Vargáné Jancsó Irén, Tóth Zoltán, Losonczi István, Tóth Csaba, Szunyi Pál és Pálinkó György Vince.

A város első embere akar lenni Gémes „Kalandor” László, a Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzat leköszönő elnöke is. A kormánypártok annyira gyengének ítélték meg Gémes elnöki munkáját, hogy leszedik a sakktábláról, és semmilyen Fidesz-listán nem kap helyet. Információink szerint a megyei önkormányztatot is erőszakosan vezette, a szakembereket eltávolította, és a dilettáns vezetése miatt a csőd szélére került a megyei önkormányzat. Elfogyott körülötte a levegő, és ezért mindent megtesz, hogy megszerezze Mindszentet. Szegváron polgármestersége háborús helyzetet okozott, ezért ő Szentesen próbálkozott, a szegvári jelöltjeit pedig leszavazta a település közössége (Ő maga pedig Szentesen bukott meg). Most pedig a megye éléről is távoznia kell… „Igazi kalandor” – fogalmazott forrásunk.

A harmadik jelölt Sántha József, közismert baloldali figura, akiről a helyiek úgy tartják, „nélküle nincs választás Mindszenten”. Eddig nem sok babér termett neki, sosem sikerült kiemelkedő eredményt elérnie.

Pálinkó Máté is elindul a városvezetői tisztségért. Róla azt kell tudni, hogy például a szentesi Koszta József Múzeum vezetését is magának szerette volna. Beadott, nyilvános életrajzából kiderül, hogy szakmai gyakorlata, vezetői gyakorlata és nyelvvizsgája (felmentés miatt) nincs. Eddig két plébánián dolgozott irodistaként, és egy vásárhelyi cégnél volt archiváló- és digitalizáló munkatárs.

A közösségi oldalán egy ötödik jelölt, Mesina János is bejelentette indulását. „Tisztelt Mindszenti Választópolgárok, ismerősök, barátok! Ezúton szeretném tudatni Önökkel/Veletek, hogy a 2024. június 9-én megrendezésre kerülő választáson indulok, mint független Polgármester-jelölt és Képviselő-jelölt! Önökért, Értetek! Köszönöm a Bizalmat!” – írja bejelentő posztjában.

Érdekesség, hogy a jelöltek közül négyen mindszenti lakosok, egyedül Gémes László szeretne más település lakosaként beleszólni a helyi dolgokba.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Nagypál Dóra, mindszenti fodrásztanuló ismét maga mögé utasított mindenkit

Szabó Viktor

RTL: fiával pályázik a megyei elnök

Szabó Viktor

Újabb mélységekben a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Farkas Dániel Mindszenten: A politikai kalandoroktól és a hazugságoktól óvakodjanak! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

A nagy mindszenti szavazatvásárlás

Szabó Viktor

Átlépték a vörös vonalat: Sortüzet vízionál a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Pünkösdi vigasságok lesznek a hétvégén Mindszenten

Szabó Viktor

Félelem a mindszentiek szívében

Szabó Viktor

Mindszenten fogtak tolvajt a rendőrök

Szabó Viktor