Csongrád

Kívül-belül megújult a csongrádi ravatalozó épülete

Befejeződtek a felújítási munkálatok a Csongrádi temető ravatalozó épületében, melyet 2023. szeptemberében kezdtek meg a Városellátó Intézmény által kiírt pályázat útján megbízott kivitelezők.

Először az épület külső, rossz állapotban lévő egyenetlen homlokzati vakolatát verték le, majd új vakolat került fel, üveg szövetháló erősítéssel a teljes homlokzaton. Bádogozozási munkálatokat is végeztek a korrodálódott párkányokon. Tetőcserepezéssel és lécezés cserével folytatódott a felújítás. A lépcsőt is kijavították és a díszkupolát és a nyílászárókat újra festették. A belső tér is megújult, itt gipszkarton födém került beépítésre, továbbá új villanyvezetékeket és lámpatesteket szereltek be és új kerámiapadlót kapott a belső ravatalozó. A ravatalozó felújítása bruttó 20.018.985 Ft volt, melyet a város saját forrásból finanszírozott.

A megújult belső tér kialakításához a Black Box Kft. bruttó 1.908.556 Ft-tal járult hozzá. Nekik köszönhetően az új hidegburkolat, álmennyezet gipszkartonozása és festése valósult meg és új spot lámpák és fali karok, valamint a belső drapériák és berendezések nyújtanak majd a gyászoló családoknak méltó helyet az elbúcsúzáshoz szeretteiktől.

A munkálatokat a Városellátó Intézmény rendelte meg és pályáztatta, a kivitelezési munkálatokban Bárdos Roland e. v., Berencsi Lajos statikus, Fássy Zoltán felelős műszaki vezető, Nagyistók Tibor műszaki ellenőr és a BLACK-BOX 97 Kft. vett részt.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor

NYEREMÉNYJÁTÉK! Megnyitja kapuit a Brunnbauer Állatsimogató

Szabó Viktor

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor

A DK „biszbasszárusa” bejelentkezett „polgi jelöltnek” Csongrádon

Szabó Viktor

Leung Ting Wingtsun Kungfu iskola indul Csongrádon

Szabó Viktor