Mindszent

Mindszent első babáját köszöntötték

Január 5-én megszületett Endrődi Zselyke, az idei év első mindszenti babája. Az újszülöttet és családját Zsótér Gábor, Mindszent alpolgármestere köszöntötte a település nevében.

Zselyke 313 grammal és 50 centivel született január 5-én, 20 óra 8 perckor. Anyukája Adrienn és a baba is kiváló egészségnek örvendenek, az apuka, Dávid pedig büszke mindkettőjükre. A szülők első gyerekeként érkezett az év első helyi babája.

Zsótér Gábor egy ajándékcsomagot, egy emléklapot és vásárlási utalványt adott át a családnak, ezzel is segítve a szülővé válás első lépéseit. „Kilenc éve hagyomány településünkön, hogy az újszülötteket és az év első babáját is felköszöntjük” – mondta el az alpolgármester.

A városvezető hozzátette, hogy tavaly közel 60 gyerekkel bővült Mindszent lakossága, és bízik abban, hogy idén ez a szám még magasabb lesz. A településen megépült a bölcsőde, így ez is vonzóbbá teheti a Tisza-parti települést a gyermekvállaló szülőknek.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Új víztornyot kapott Mindszent + FOTÓ + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Újra jár a komp Mindszent és Baks között

Szabó Viktor

Mindszenti tolvajt fogtak a rendőrök

Szabó Viktor

Mindszent bekeményít: durva bírságra számíthatnak a felelőtlen állattartók

Szabó Viktor

Lezárult a nevezés: a mindszenti Ugari Panna is utazik a világbajnokságra

Szabó Viktor

Mindszent vezetése továbbra is elkötelezett az útjavítások iránt

Szabó Viktor

Rekordméretű halat fogtak Mindszentnél

Szabó Viktor

Óriási blama Gyurcsányék mindszenti gyűjtése

Szabó Viktor

Jól halad a mindszenti víztorony építése

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább