Szentes

A baloldal Szentesen is el akarja hallgattatni a magyarokat – Ne dőljön be nekik!

A szentesi baloldal is beállt a fősodorba: mindent elkövetnek az ellen, hogy a nemzeti kormány ki tudja kérni az állampolgárok véleményét.

Nincs új a nap alatt: a baloldal a korábbiakhoz hasonlóan ismét a nemzeti konzultációt támadja, így jelezve, hogy számukra másodlagos a magyarok véleménye. A közösségi médiában (is) több olyan szentesi baloldali felhívás napvilágot látott, melyekben arra buzdítják a polgárokat, hogy üresen adják le a kérdőíveket az általuk kijelölt helyeken.

Megjegyzendő, hogy az egész ellenzék élesen bírálta a nemzeti konzultációt, amelynek a középpontjában az ország szuverenitásának védelme áll, és a válaszadók véleményt alkothatnak az ország gazdaságát, biztonságát érintő kérdésekben, kiállhatnak többek között a rezsicsökkentés és a kamatstop mellett, illetve elutasíthatják a brüsszeli migrációs terveket és Ukrajna további felfegyverzését.

„A baloldal tart a magyar emberektől, el akarja hallgattatni őket, mert a mostani konzultáción újra kiderülhet, hogy a baloldal programja teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával” – fogalmazott a Fidesz az ismét magyarok ellen dolgozó, dollárokkal kitömött ellenzéki akció kapcsán.

Az utóbbi tizenkét konzultáció éppen azt bizonyította be, hogy a magyar emberek két választás között is szívesen formálnak véleményt akkor, ha erre van fogadókészség. Emlékezetes, hogy amikor 2015 májusában, az Európát elérő migrációs válság idején a kormány nemzeti konzultációt indított a bevándorlásról, a baloldal hosszú ideig álproblémának nevezte a migrációt. Az akkori konzultáció azonban akkora fegyvertény volt a kormány kezében, hogy a mai napig ellen tudunk állni az illegális bevándorlásnak.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Korosztályos vidék teniszbajnokság lesz Szentesen

Szabó Viktor

300 milliós hitelt vett fel Szentes

Szabó Viktor

Séta a szentesi vasúti relikviák között

Szabó Viktor

Csongrádról és Szentesről is érkeztek a Harcművészek a határon túliakért elnevezésű programra

Szabó Viktor

Érkezik a Reptér Szentesre!

Szabó Viktor

Szentesre érkezik Majka

Szabó Viktor

BRFK: Elfogtak két férfit közösség tagja elleni erőszak miatt – egyiküket Szentesen

Szabó Viktor

Taroltak a szentesi diákok kisfilmjei

Szabó Viktor

Hivatalos: Szentes régi-új polgármestere: Szabó Zoltán Ferenc

Szabó Viktor