Szentes

A baloldal Szentesen is el akarja hallgattatni a magyarokat – Ne dőljön be nekik!

A szentesi baloldal is beállt a fősodorba: mindent elkövetnek az ellen, hogy a nemzeti kormány ki tudja kérni az állampolgárok véleményét.

Nincs új a nap alatt: a baloldal a korábbiakhoz hasonlóan ismét a nemzeti konzultációt támadja, így jelezve, hogy számukra másodlagos a magyarok véleménye. A közösségi médiában (is) több olyan szentesi baloldali felhívás napvilágot látott, melyekben arra buzdítják a polgárokat, hogy üresen adják le a kérdőíveket az általuk kijelölt helyeken.

Megjegyzendő, hogy az egész ellenzék élesen bírálta a nemzeti konzultációt, amelynek a középpontjában az ország szuverenitásának védelme áll, és a válaszadók véleményt alkothatnak az ország gazdaságát, biztonságát érintő kérdésekben, kiállhatnak többek között a rezsicsökkentés és a kamatstop mellett, illetve elutasíthatják a brüsszeli migrációs terveket és Ukrajna további felfegyverzését.

„A baloldal tart a magyar emberektől, el akarja hallgattatni őket, mert a mostani konzultáción újra kiderülhet, hogy a baloldal programja teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával” – fogalmazott a Fidesz az ismét magyarok ellen dolgozó, dollárokkal kitömött ellenzéki akció kapcsán.

Az utóbbi tizenkét konzultáció éppen azt bizonyította be, hogy a magyar emberek két választás között is szívesen formálnak véleményt akkor, ha erre van fogadókészség. Emlékezetes, hogy amikor 2015 májusában, az Európát elérő migrációs válság idején a kormány nemzeti konzultációt indított a bevándorlásról, a baloldal hosszú ideig álproblémának nevezte a migrációt. Az akkori konzultáció azonban akkora fegyvertény volt a kormány kezében, hogy a mai napig ellen tudunk állni az illegális bevándorlásnak.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Két diák jutott a vármegyei döntőbe a Boros Kazinczy-versenyén

Szabó Viktor

Visit Szentes – közpénzen “visít” Szabó Zoltán Ferenc kampánya

Szabó Viktor

Szabóék döntöttek: mintegy 360 milliótól fosztják meg a szentesieket

Szabó Viktor

A városvezetés nem bízik a szentesiekben? Másnak adnák a helyiek támogatását!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább