Szentes

A baloldal Szentesen is el akarja hallgattatni a magyarokat – Ne dőljön be nekik!

A szentesi baloldal is beállt a fősodorba: mindent elkövetnek az ellen, hogy a nemzeti kormány ki tudja kérni az állampolgárok véleményét.

Nincs új a nap alatt: a baloldal a korábbiakhoz hasonlóan ismét a nemzeti konzultációt támadja, így jelezve, hogy számukra másodlagos a magyarok véleménye. A közösségi médiában (is) több olyan szentesi baloldali felhívás napvilágot látott, melyekben arra buzdítják a polgárokat, hogy üresen adják le a kérdőíveket az általuk kijelölt helyeken.

Megjegyzendő, hogy az egész ellenzék élesen bírálta a nemzeti konzultációt, amelynek a középpontjában az ország szuverenitásának védelme áll, és a válaszadók véleményt alkothatnak az ország gazdaságát, biztonságát érintő kérdésekben, kiállhatnak többek között a rezsicsökkentés és a kamatstop mellett, illetve elutasíthatják a brüsszeli migrációs terveket és Ukrajna további felfegyverzését.

„A baloldal tart a magyar emberektől, el akarja hallgattatni őket, mert a mostani konzultáción újra kiderülhet, hogy a baloldal programja teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával” – fogalmazott a Fidesz az ismét magyarok ellen dolgozó, dollárokkal kitömött ellenzéki akció kapcsán.

Az utóbbi tizenkét konzultáció éppen azt bizonyította be, hogy a magyar emberek két választás között is szívesen formálnak véleményt akkor, ha erre van fogadókészség. Emlékezetes, hogy amikor 2015 májusában, az Európát elérő migrációs válság idején a kormány nemzeti konzultációt indított a bevándorlásról, a baloldal hosszú ideig álproblémának nevezte a migrációt. Az akkori konzultáció azonban akkora fegyvertény volt a kormány kezében, hogy a mai napig ellen tudunk állni az illegális bevándorlásnak.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a választás tétje, hogy lesz-e valós gazdaságpolitika Szentesen

Szabó Viktor

Városnapokból baloldali kampányrendezvény a szentesiek forintjaiból

Szabó Viktor

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor

A holdbeli csónakost mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Szentest a katasztrófavédelem mentheti meg a csípős helyzettől

Szabó Viktor

Ezen a hétvégén sem pihentek a szentesi táncosok

Szabó Viktor

CS3.HU EXKLUZÍV: Megkérdeztük Farkas Sándort a szentesi gyilkosságról

Szabó Viktor

HIVATALOS: Azonosították a szentesi gyilkosság elkövetésével gyanúsítható személyt!

Szabó Viktor