Szentes

Soltész Miklós: Védjük meg közösen Magyarország szuverenitását!

Soltész Miklós, egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár volt Szentes vendége szerda este. A politikus kiemelte, nemzeti konzultáció kérdései szerinte fontos muníciót szolgáltatnak a kormány számára.

A szentesi fórumon elhangzott, hogy az ország szuverenitásának elvesztése súlyos következményekkel járhat. A háborús konfliktusokba való sodródást és gazdasági függőség kialakulását kockáztatjuk, ha elveszítjük szuverenitásunkat. A nemzeti konzultáció kérdései Soltész szerint fontos muníciót szolgáltatnak a kormány számára az EU-val való tárgyalások során.

A rendezvény keretében Soltész kiemelte a nemzeti konzultáció intézményének fontosságát a hazai politikai életben, különös tekintettel azokra a hosszú távú kérdésekre, amelyek befolyásolják az embereket. Az államtitkár szerint a válaszok, amelyeket az emberek adnak a kormány kérdéseire, erőt adnak az ország vezetésének a vitákban és döntéshozatalokban.

A szuverenitás védelme kapcsán Soltész Miklós rámutatott az orosz-ukrán háborúra, az izraeli-palesztin konfliktusra és az LMBTQ-propagandára, mint olyan problémákra, amelyekkel szembe kell nézni. Az államtitkár hangsúlyozta a média befolyásolási kísérletek kockázatát, amelyek szintén a nemzeti érdekeket is veszélyeztetik. A nemzeti konzultáció kérdéseit részletezve kitért a gazdaságra, a migránshelyzetre, Ukrajnára, külföldi pártfinanszírozásra és a gender-propagandára vonatkozó témákra.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Mellbedobással erősítene a Demokratikus Koalíció Csongrád-Csanádban

Szabó Viktor

Lopott autóval hajtottak árokba Szentesen

Szabó Viktor

Csúcsokat döntöttek a szentesi úszók Vásárhelyen

Szabó Viktor

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

Szabó Viktor

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Szabó Viktor

Sok sikert szentesi, csongrádi és környékbeli diákok!

Szabó Viktor

BREAKING! Megtalálták a szentesi gyilkosság elkövetőjét!

Szabó Viktor