Szentes

Soltész Miklós: Védjük meg közösen Magyarország szuverenitását!

Soltész Miklós, egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár volt Szentes vendége szerda este. A politikus kiemelte, nemzeti konzultáció kérdései szerinte fontos muníciót szolgáltatnak a kormány számára.

A szentesi fórumon elhangzott, hogy az ország szuverenitásának elvesztése súlyos következményekkel járhat. A háborús konfliktusokba való sodródást és gazdasági függőség kialakulását kockáztatjuk, ha elveszítjük szuverenitásunkat. A nemzeti konzultáció kérdései Soltész szerint fontos muníciót szolgáltatnak a kormány számára az EU-val való tárgyalások során.

A rendezvény keretében Soltész kiemelte a nemzeti konzultáció intézményének fontosságát a hazai politikai életben, különös tekintettel azokra a hosszú távú kérdésekre, amelyek befolyásolják az embereket. Az államtitkár szerint a válaszok, amelyeket az emberek adnak a kormány kérdéseire, erőt adnak az ország vezetésének a vitákban és döntéshozatalokban.

A szuverenitás védelme kapcsán Soltész Miklós rámutatott az orosz-ukrán háborúra, az izraeli-palesztin konfliktusra és az LMBTQ-propagandára, mint olyan problémákra, amelyekkel szembe kell nézni. Az államtitkár hangsúlyozta a média befolyásolási kísérletek kockázatát, amelyek szintén a nemzeti érdekeket is veszélyeztetik. A nemzeti konzultáció kérdéseit részletezve kitért a gazdaságra, a migránshelyzetre, Ukrajnára, külföldi pártfinanszírozásra és a gender-propagandára vonatkozó témákra.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt egy diákját megkörnyékező tanár ellen

Szabó Viktor

70 éves korában elhunyt a szentesi vízilabdázók egyik legnagyobb szurkolója

Szabó Viktor

Égett a tarló Szentes közelében, két város tűzoltói érkeztek a helyszínre

Szabó Viktor

Traktorral ütközött össze egy kisteherautó Szentes és Szarvas között

Szabó Viktor

Folytatódik a hőség, mutatjuk, hol tudsz felfrissülni Szentesen!

Szabó Viktor

Simicskó István Szentesen: a honvéd kadétprogram sikertörténet

Szabó Viktor

Mit titkolnak a szentesi strand átvilágítása kapcsán?

Szabó Viktor

Ismét gyerekzsivajtól volt hangos a szentesi laktanya

Szabó Viktor

Csongrádi fiatal DJ lépett fel a Balaton Sound színpadán

Szabó Viktor