Szentes

Soltész Miklós: Védjük meg közösen Magyarország szuverenitását!

Soltész Miklós, egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár volt Szentes vendége szerda este. A politikus kiemelte, nemzeti konzultáció kérdései szerinte fontos muníciót szolgáltatnak a kormány számára.

A szentesi fórumon elhangzott, hogy az ország szuverenitásának elvesztése súlyos következményekkel járhat. A háborús konfliktusokba való sodródást és gazdasági függőség kialakulását kockáztatjuk, ha elveszítjük szuverenitásunkat. A nemzeti konzultáció kérdései Soltész szerint fontos muníciót szolgáltatnak a kormány számára az EU-val való tárgyalások során.

A rendezvény keretében Soltész kiemelte a nemzeti konzultáció intézményének fontosságát a hazai politikai életben, különös tekintettel azokra a hosszú távú kérdésekre, amelyek befolyásolják az embereket. Az államtitkár szerint a válaszok, amelyeket az emberek adnak a kormány kérdéseire, erőt adnak az ország vezetésének a vitákban és döntéshozatalokban.

A szuverenitás védelme kapcsán Soltész Miklós rámutatott az orosz-ukrán háborúra, az izraeli-palesztin konfliktusra és az LMBTQ-propagandára, mint olyan problémákra, amelyekkel szembe kell nézni. Az államtitkár hangsúlyozta a média befolyásolási kísérletek kockázatát, amelyek szintén a nemzeti érdekeket is veszélyeztetik. A nemzeti konzultáció kérdéseit részletezve kitért a gazdaságra, a migránshelyzetre, Ukrajnára, külföldi pártfinanszírozásra és a gender-propagandára vonatkozó témákra.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Partrendezés volt a Kurca partján

Szabó Viktor

Ez a X. Civil véradó hét – Szentesen és Mindszenten is várják a véradókat

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi testnevelő is kapott elismerést

Szabó Viktor

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Két diák jutott a vármegyei döntőbe a Boros Kazinczy-versenyén

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább