Szentes

Zavar támadt a szentesi erőben? Egymásnak esett a város vezetése

Csütörtökre rendkívüli testületi ülést hívtak össze Szentesen, aminek mentén felbomlani látszik a baloldali koalíció: egymásnak esett a DK-s Szűcs Ildikó és a város polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc.

A csütörtöki tanácskozáson megválasztják a Helyi Választási Bizottság tagjait, illetve napienden van Szentes és a kínai Ganzhou esetleges testvérvárosi kapcsolata is. A városvezetésben azonban koránt sincs egyetértés, és az eddigi gyümölcsöző románc felbomlani látszik Szentesen is.

A baloldal bukott, DK-s országgyűlési képviselő-jelöltje bejegyzésben esett neki a város első emberének, és azzal vádolja, hogy el akarja adni Szentest. „Ugye nem lesz eladva Szentes??? …aggályaim a kínai kapcsolatépítésben” – írja bejegyzésében Szűcs.

A képviselő legutolsó írása tökéletesen megmutatja a torony alatt uralkodó totális zavart: „Öt alkalommal kértem a kínai megállapodás dokumentációját (a polgármesteri titkárságon ill. személyes Polgármester úrtól) személyesen és levélben, azonban minden egyes alkalommal azt a választ kaptam, hogy „nem találják”!” – állítja Szűcs Ildikó.

Szabó Zoltán Ferenc próbálja bagatellizálni frakciótársa felvetését, és kommentben reagált a vádakra. „Eléggé blőd kérdést tetszett feltenni kedves képviselő társam…” – maszatol Szabó.

A csörte valószínűleg csütörtökön folytatódik a közgyűlésen, de minden jel arra mutat, hogy a városházi szivárványkoalícióban megjelentek a törések, és a Gyurcsány-párt Szentesen is az önállóságra törekszik.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A polgármester már hónapokkal ezelőtt jóváhagyta a HMG és a Lajtha együttműködését

Szabó Viktor

Ismét segítségre van szükség, Cs3.hu Család! Találjuk meg a szentesről eltűnt Vida Vivien Patríciát!

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Nem szűnik meg a drámatagozat, hanem egy régóta szükségszerű fejlesztés történik!

Szabó Viktor

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Szentesi Fidesz: Hagyják abba a szentesi iskolák lejáratását!

Szabó Viktor

Korosztályos vidék teniszbajnokság lesz Szentesen

Szabó Viktor

300 milliós hitelt vett fel Szentes

Szabó Viktor

Séta a szentesi vasúti relikviák között

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor