Szentes

Zavar támadt a szentesi erőben? Egymásnak esett a város vezetése

Csütörtökre rendkívüli testületi ülést hívtak össze Szentesen, aminek mentén felbomlani látszik a baloldali koalíció: egymásnak esett a DK-s Szűcs Ildikó és a város polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc.

A csütörtöki tanácskozáson megválasztják a Helyi Választási Bizottság tagjait, illetve napienden van Szentes és a kínai Ganzhou esetleges testvérvárosi kapcsolata is. A városvezetésben azonban koránt sincs egyetértés, és az eddigi gyümölcsöző románc felbomlani látszik Szentesen is.

A baloldal bukott, DK-s országgyűlési képviselő-jelöltje bejegyzésben esett neki a város első emberének, és azzal vádolja, hogy el akarja adni Szentest. „Ugye nem lesz eladva Szentes??? …aggályaim a kínai kapcsolatépítésben” – írja bejegyzésében Szűcs.

A képviselő legutolsó írása tökéletesen megmutatja a torony alatt uralkodó totális zavart: „Öt alkalommal kértem a kínai megállapodás dokumentációját (a polgármesteri titkárságon ill. személyes Polgármester úrtól) személyesen és levélben, azonban minden egyes alkalommal azt a választ kaptam, hogy „nem találják”!” – állítja Szűcs Ildikó.

Szabó Zoltán Ferenc próbálja bagatellizálni frakciótársa felvetését, és kommentben reagált a vádakra. „Eléggé blőd kérdést tetszett feltenni kedves képviselő társam…” – maszatol Szabó.

A csörte valószínűleg csütörtökön folytatódik a közgyűlésen, de minden jel arra mutat, hogy a városházi szivárványkoalícióban megjelentek a törések, és a Gyurcsány-párt Szentesen is az önállóságra törekszik.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi házból lopott egy csongrádi férfi

Szabó Viktor

BREAKING! Meghalt egy 40 év körüli nő Szentesen, vizsgálatot folytat a rendőrség! 

Szabó Viktor

Médianapot tartottak a Horváth Mihály Gimnáziumban

Szabó Viktor

Kövesse velünk élőben a Szentesi gyilkosságokról szóló könyv bemutatóját

Szabó Viktor

Ingyenes robotika szakkör indul Szentesen

Szabó Viktor

Elindult a lejáratókampány Szentesen

Szabó Viktor

Szentesi gyilkosságokat mutatnak be szerdán a könyvtárban

Szabó Viktor

Szentes mellett, Cserebökénynél bukkant fel egy fura madár

Szabó Viktor