Szentes

Zavar támadt a szentesi erőben? Egymásnak esett a város vezetése

Csütörtökre rendkívüli testületi ülést hívtak össze Szentesen, aminek mentén felbomlani látszik a baloldali koalíció: egymásnak esett a DK-s Szűcs Ildikó és a város polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc.

A csütörtöki tanácskozáson megválasztják a Helyi Választási Bizottság tagjait, illetve napienden van Szentes és a kínai Ganzhou esetleges testvérvárosi kapcsolata is. A városvezetésben azonban koránt sincs egyetértés, és az eddigi gyümölcsöző románc felbomlani látszik Szentesen is.

A baloldal bukott, DK-s országgyűlési képviselő-jelöltje bejegyzésben esett neki a város első emberének, és azzal vádolja, hogy el akarja adni Szentest. „Ugye nem lesz eladva Szentes??? …aggályaim a kínai kapcsolatépítésben” – írja bejegyzésében Szűcs.

A képviselő legutolsó írása tökéletesen megmutatja a torony alatt uralkodó totális zavart: „Öt alkalommal kértem a kínai megállapodás dokumentációját (a polgármesteri titkárságon ill. személyes Polgármester úrtól) személyesen és levélben, azonban minden egyes alkalommal azt a választ kaptam, hogy „nem találják”!” – állítja Szűcs Ildikó.

Szabó Zoltán Ferenc próbálja bagatellizálni frakciótársa felvetését, és kommentben reagált a vádakra. „Eléggé blőd kérdést tetszett feltenni kedves képviselő társam…” – maszatol Szabó.

A csörte valószínűleg csütörtökön folytatódik a közgyűlésen, de minden jel arra mutat, hogy a városházi szivárványkoalícióban megjelentek a törések, és a Gyurcsány-párt Szentesen is az önállóságra törekszik.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hazai pályán nevettet ma Kőhalmi Zoltán

Szabó Viktor

20 évesen lopott pénzt egy szentesi ingatlanból, lekapcsolták a zsaruk

Szabó Viktor

Gyász: Elhunyt a szentesi születésű Bajomi Nagy György színművész

Szabó Viktor

Megújul a szentesi Péter Pál polgárház kertje

Szabó Viktor

Húzós és eredményes hétvégét zártak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Új helyre kerül a NAV szentesi ügyfélszolgálata

Szabó Viktor

A szentesi katonáknak (is) köszönhetjük az Ország Karácsonyfáját

Szabó Viktor

Elhunyt a szentesi vízilabda-ikon

Szabó Viktor

Végleg összeveszhetett a szentesi baloldal

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább