Szentes

Csak a marketing fontos Szentes vezetésének? – A szezon végére rendbe tették a Tisza-partot

Itt a nyár, jön a strandszezon, a Szentes vezetése pedig már cselekszik is, és rendbe hozza a szabadstrandot, hogy minél több vendég érkezzen a településre… Jah, bocs, nem ide. A szezonnak vége, Szabó Zoltán Ferenc polgármester pedig most kérte az illetékeseket, hogy tegyék rendbe a partot.

Több településsel – pl. Csongrád, Mindszent – ellentétben, Szentesen magasról tojnak arra az értékre, amit a természet adott a településnek. A szabadstrand egy kiváló turistacsalogató fürdőhely lehetne, ha nem kellene párnákat vinni az embernek a feneke alá. Egész nyáron olyan kemény volt a homok, és annyira elhanyagolt volt a part, hogy sokan inkább más városokba mentek fürdeni.

Szerkesztőségünkhöz is számos panasz érkezett, hogy miért nem fordítanak több energiát a szebb napokat is látott strandra?! A nyár elején, mikor már minden valamire való szabadstrandot üzemeltető város megkezdte a csinosítgatást, felkészülést a jó időre, akkor Szentesen még a 34 fokban is bezárt mosdókkal, gazos környezettel találkozhatott, akik szeretett volna kikapcsolódni ezen az amúgy csodás helyen.

Csak a marketing a fontos, a valóság nem érdekli a vezetést

Természetesen, amikor éppen volt egy program a strandon, amin részt vett a Polgármester Úr is, akkor csili-vili volt minden, hiszen mégis csak jön a média, készülnek a beállított fotók, nem lehet a part olyan, amilyen a szezon minden másik napján: elhanyagolt.

Most, hogy vége a nyárnak, ismét megjelent egy traktor, és a part ismét puha homokkal várja a fürdőzőket. Kár, hogy itt az ősz, a levegő lehűlt, a víz pedig már nem vonzza a fürdőzőket.

Szabó Zoltán Ferenc maga ismerte el, hogy az ő kérésére tették rendbe a partot, így, a szezon végeztével. A Városellátó munkatársaitól többen úgy tudják, hogy egy filmet forgattak a parton, ezért kellett a pofás kinézet. Mégsem lehet leharcolt a szentesi part egy-egy ilyen reklámanyagon, igaz? Főleg választások előtt.

Így megy ez tehát Szentese, első a marketing, a strandolók meg oldják meg maguknak a problémáikat…

U.i.: Természetesen hatalmas köszönet a munkát elvégzőnek, reméljük jövőre több megkeresést kap Szentes vezetőitől erre a feladatra, hiszen kiváló munkát végzett!- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Sport, egészség és rehabilitációs konferencia lesz Szentesen

Szabó Viktor

Ezernél is több thai érkezett Szentesre békétlenséget szítani

Szabó Viktor

Több képviselőt is kizártak Szentesen egy önkormányzati programból

Szabó Viktor

Zseniális videóval készült a Zsoldos a magyar költészet napjára

Szabó Viktor

Sziijártó Péterrel tárgyalt Bozó Zoltán

Szabó Viktor

Gólyákat mentettek szentesi állatvédők

Szabó Viktor

Politikai hangulatkeltésre akarják felhasználni Szentesen a Budapest Honvédot

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Az idősek is áldozatul esnek Szabó Zoltán agresszív viselkedésének

Szabó Viktor