Szentes

Csak a marketing fontos Szentes vezetésének? – A szezon végére rendbe tették a Tisza-partot

Itt a nyár, jön a strandszezon, a Szentes vezetése pedig már cselekszik is, és rendbe hozza a szabadstrandot, hogy minél több vendég érkezzen a településre… Jah, bocs, nem ide. A szezonnak vége, Szabó Zoltán Ferenc polgármester pedig most kérte az illetékeseket, hogy tegyék rendbe a partot.

Több településsel – pl. Csongrád, Mindszent – ellentétben, Szentesen magasról tojnak arra az értékre, amit a természet adott a településnek. A szabadstrand egy kiváló turistacsalogató fürdőhely lehetne, ha nem kellene párnákat vinni az embernek a feneke alá. Egész nyáron olyan kemény volt a homok, és annyira elhanyagolt volt a part, hogy sokan inkább más városokba mentek fürdeni.

Szerkesztőségünkhöz is számos panasz érkezett, hogy miért nem fordítanak több energiát a szebb napokat is látott strandra?! A nyár elején, mikor már minden valamire való szabadstrandot üzemeltető város megkezdte a csinosítgatást, felkészülést a jó időre, akkor Szentesen még a 34 fokban is bezárt mosdókkal, gazos környezettel találkozhatott, akik szeretett volna kikapcsolódni ezen az amúgy csodás helyen.

Csak a marketing a fontos, a valóság nem érdekli a vezetést

Természetesen, amikor éppen volt egy program a strandon, amin részt vett a Polgármester Úr is, akkor csili-vili volt minden, hiszen mégis csak jön a média, készülnek a beállított fotók, nem lehet a part olyan, amilyen a szezon minden másik napján: elhanyagolt.

Most, hogy vége a nyárnak, ismét megjelent egy traktor, és a part ismét puha homokkal várja a fürdőzőket. Kár, hogy itt az ősz, a levegő lehűlt, a víz pedig már nem vonzza a fürdőzőket.

Szabó Zoltán Ferenc maga ismerte el, hogy az ő kérésére tették rendbe a partot, így, a szezon végeztével. A Városellátó munkatársaitól többen úgy tudják, hogy egy filmet forgattak a parton, ezért kellett a pofás kinézet. Mégsem lehet leharcolt a szentesi part egy-egy ilyen reklámanyagon, igaz? Főleg választások előtt.

Így megy ez tehát Szentese, első a marketing, a strandolók meg oldják meg maguknak a problémáikat…

U.i.: Természetesen hatalmas köszönet a munkát elvégzőnek, reméljük jövőre több megkeresést kap Szentes vezetőitől erre a feladatra, hiszen kiváló munkát végzett!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hazai pályán nevettet ma Kőhalmi Zoltán

Szabó Viktor

20 évesen lopott pénzt egy szentesi ingatlanból, lekapcsolták a zsaruk

Szabó Viktor

Gyász: Elhunyt a szentesi születésű Bajomi Nagy György színművész

Szabó Viktor

Megújul a szentesi Péter Pál polgárház kertje

Szabó Viktor

Húzós és eredményes hétvégét zártak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Új helyre kerül a NAV szentesi ügyfélszolgálata

Szabó Viktor

A szentesi katonáknak (is) köszönhetjük az Ország Karácsonyfáját

Szabó Viktor

Elhunyt a szentesi vízilabda-ikon

Szabó Viktor

Végleg összeveszhetett a szentesi baloldal

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább