Baks Kék Hírek

Közel százhatvan zsák műtrágyát loptak el Bakson

Csaknem kétmillió forint értékben lopott műtrágyát egy férfi Baksról, majd a zsákmány egy részét eladta. A kisteleki rendőrök befejezték az ügyben indult nyomozást.

A Kisteleki Rendőrkapitányságra 2022 áprilisában érkezett bejelentés, hogy egy baksi telephelyről eltűnt több zsák műtrágya – írják a rendőrség honlapján. A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a drótkerítést kivágták, és a raktár ajtaján lévő lakatot is letörték a behatolók. Az adatgyűjtés eredményeként azonosítottak egy 21 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy több mint három tonna trágyát lopott el. A tolvajt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a Kisteleki Rendőrkapitányságon. Kiderült az is, hogy a telephelyről márciusban már szintén lopott műtrágyát, valamint a zsákmányból valamennyit értékesített. A lopott portékát egy 50 éves kisteleki férfi vette meg, aki tisztában volt annak eredetével.

A fiatalabb elkövetőnek lopás, az idősebbnek pedig pénzmosás bűntette miatt kell felelnie. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

Borítókép: illusztráció


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Nem csak loptak, rongáltak is Csongrád külterületén a tolvajok

Szabó Viktor

Szentesi lakosok verekedtek össze az utcán

Szabó Viktor

Kocsikból, házakból lopott egy szentesi és egy mindszenti lakos, nyomozás indult ellenük

Szabó Viktor

Baleset Szentesen! Vezessetek óvatosan!

Szabó Viktor

Idős embert raboltak ki Szentesen

Szabó Viktor

Rablópárost fogtak a szentesi rendőrök

Szabó Viktor

Fának ütközött egy autó Szentes és Szarvas között

Szabó Viktor

Happy end-be torkollott a biciklilopás Szentesen

Szabó Viktor

Megvadult kutyák támadtak az utcán közlekedőkre – vádat emeltek a gazdájuk ellen

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább