Csongrád

Öveket bekapcsolni, ma indul a KTN!

A mai napon elstartol a Dél-Alföldi régió legnagyobb zenei fesztiválja a Körös-toroki Napok.

A jegyeket és bérleteket már hosszú hónapok óta elővételben is meg lehetett vásárolni, de napi jegyet és bérletet is lehet venni a bejárat pénztárában. Idén is hatalmas érdeklődés övezte a Tisza és Körös folyó torkolatánál elhelyezkedő 5 színpados zenei fesztivált, amely még mindig a legkedvezőbb árakkal várja az érdeklődőket.

Idén több mint 50 fellépő érkezik, akik Magyarország legsikeresebb előadói. A csütörtöki, első estén a 2004 óta sikert sikerre halmozó formáció, a Halott Pénz döngeti majd a színpadot, pénteken pedig a hihetetlenül tehetséges Azahriah mellett Beton Hofi, T Danny, K.Kevin és a Bruno § Spacc duo is fellép.

Napról napra változatos és minden zenei igényt kielégítő kínálattal várják a szervezők a fesztiválozókat, hiszen a mainstream vonaltól a techno-n keresztül egészen a retroig válogathat a közönség. Az idei évben a Korda házaspár is visszatér a KTN-re hiszen már nem első alkalommal robbantanak a színpadon, de a tavalyi évben hatalmasat ment Dzsúdló és Manuel is fellép szombaton.

„Minden évben a változatosságra így a minőségi zenei fesztivál megszervezésére törekszünk. Hatalmas volt az érdeklődés idén is és a legsikeresebb hazai előadókat hoztuk el a közönségnek. Több mint 50 fellépő azt gondolom, hatalmas zenei kínálatot tud nyújtani, és egyedi élményt, mivel nem egy nagykoncertre váltanak jegyet. A fesztiválok fénykorát éljük és ez a kínálat abszolút megfelel a mai igényeknek. A jegyek és bérletek árfrekvenciája nagyon kedvező még mindig, úgy, hogy emellett a hazai zenei világ legmeghatározóbb fellépőit láthatják a 4 nap leforgása alatt a fesztiválozók – mondta el Túri Nagy Róbert szervező.

Borítókép: KTN Csongrád közösségi oldala- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

24 utcai lámpa búráját és izzóját lőtte ki csúzlival egy fiatal Csongrádon

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Csongrádra látogatott Koncz Zsófia

Szabó Viktor

Buli futammal zárult az idei Sárkányhajó Verseny Csongrádon

Szabó Viktor

Változatos tavaszi eredmények az Oxigénfalóknál

Szabó Viktor

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki kerékpárt lopott Csongrádon

Szabó Viktor

Fantasztikus hangulatban telt a „Fussuk Le!” félmaraton Csongrádon

Szabó Viktor

Frontális karambol történt Csongrádon

Szabó Viktor

Sport és élménytábor lesz Csongrádon

Szabó Viktor