Csongrád

A csongrádi Fekete Vivien ismét a legszebbek között

Hatalmas sikert ért el Fekete Vivien, ugyanis a Magyarok Világszépe 2023 Szépségversenyen a legszebbek közé került. Most a cs3.hu Családnak mesél a történetéről!

„16 éves koromban voltam életem első versenyén, amelyre a családom ösztönzésére neveztem be. A Miss Eden elnevezésű verseny a környezetvédelmet célozta meg, ahol a ruhánkat is magunknak kellett elkészítenünk. Ott első nekifutásra megszereztem a királynői címet, ez adta az indíttatást ahhoz, hogy a továbbiakban is ez legyen a fő útvonal”- kezdte a történetét Fekete Vivien, aki már több versenyen is nagyon eredményesen szerepelt.

Egy évvel később, 17 évesen a Miss Hungary versenyen a tini kategóriában, tini hercegnővé választották, amely megadta azt a lehetőséget a fiatal lány számára, hogy külföldre is eljusson. Járt Törökországban és Koszovóban is, ahol szintén a legszebbek közé került, ami a 3-4. helyezést jelentette számára.  Mindezek mellett a tanulás az első, hiszen végzős diákként, idén fejezte be a középiskolás tanulmányait.

Pár napja ért véget az egyik legrangosabb magyar verseny a Magyarok Világszépe, amelyre 200 lány közül válogatták be a döntőbe. A felkészülést már július 20-án megkezdték, ahol napi 8 órában készültek a július 30-án megrendezett versenyre.

„Mindenki nagyon segítőkész. Nagyon figyelnek ránk, hiszen a gálán mindennek tökéletes összhangban kell lennie.  Azt nem mondhatom, hogy a diétát pontosan lehet tartani, mert a táborban azért fogyott a töltött káposzta és a pacal is rendesen” – meséli mosolyogva Vivien.

„Önmagammal szemben nincsenek elvárásaim. Egy ilyen versenyen leginkább a kisugárzás és a mozgás az, ami felkelti a zsűri érdeklődését. Fontos szempont természetesen a külső megjelenés is, de mindezek mellett az ápoltság és igényesség is kritérium” – tette hozzá.

Erre a versenyre Vivien nem saját ruha kollekcióval érkezett, hiszen minden fellépő ruhát a szervezők biztosítottak számukra. A nagy napon minden lány nagyon izgul, ezért kiemelten fontos, hogy tudjanak összpontosítani, és emellett természetesek legyenek. A közel 10 tagú magyar zsűri előtt több alkalommal kellett végig vonulniuk a lányoknak a nagyestélyitől egészen a bikini kollekciót bemutatva. A verseny nagyon fárasztó, de pont ezért van a 10 napos tábor, hogy minden téren felkészültek legyenek. Mindeközben azért van idő pihenni és beszélgetni, hiszen Vivien is nagyon sok olyan kapcsolatot ápol, amelyek a felkészülési időben alakultak ki.

„Nincs rivalizálás, segítjük egymást és szurkolunk. Természetesen vannak alapvető szempontok, amelyeket nem tud a zsűri figyelmen kívül hagyni, és ilyen többek között a magasság. A nemzetközi versenyekre 172 cm alatt nem is lehet nevezni, de ezt itthon nem veszik ennyire komolyan, hiszen 1-2 cm még nem jelent problémát. A Magyarok Világszépe versenyen a 2. udvarhölgy lettem, ami nagyon megtisztelő és az egyik legjobb helyezés a királynői cím mellett. Számomra ez azt jelenti, hogy van helyem ezen a pályán, hiszen minden eddigi versenyemen a legszebbek közé választottak. A családom is nagyon támogat, minden versenyemen ott vannak az első sorban” – tudtuk meg Vivientől.

A legutolsó verseny nem csak a 2. helyet, hanem egy éves szerződést is hozott a csongrádi hölgynek, amely során, az ügynökség felkarolja és remélhetőleg sok megbízást kap a következő időszakban. Ebben az évben nem tervezi, hogy újabb versenyre nevezzen, de ha adódik egy kivételes lehetőség, akkor természetesen szívesen áll az újabb kihívás elé.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A DK csongrádi „biszbasszárusának” a helyesírás sem az erőssége

Szabó Viktor

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Csongrádi házakból lopott informatikai eszközöket egy csanyteleki férfi

Szabó Viktor

Két fontos programpontot mutatott be Csongrád fideszes polgármesterjelöltje

Szabó Viktor

Autóból lopott egy férfi Csongrádon, elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Mindszentnél vízbe engedett pontyot fogtak Csongrádon

Szabó Viktor

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor