Belföld Bulvár

72 éves lett Pataky Attila, különleges módon ünnepli születésnapját

Pataky Attila a születésnapja alkalmából adott interjút a Borsnak. Elárulta, bár voltak nehézségek az életében, mindennel megküzdött, és a megpróbáltatások bölcsebbé tették. Idén nem rendeznek nagy születésnapi bulit, ő így is boldog, mert szombatról vasárnapra átzenélheti magát a születésnapjába.

Pataky Attila azt mondta, szerencsésnek érzi magát, hogy a 72 éve alatt önmaga lehetett. A hosszú úton, amit Miskolcról indulva bejárt, édesanyja bölcsességei segítették.

„Édesanyám sok dologra megtanított, az ő bölcsessége rengeteget segít. Mindig azt mondta: a kor nem érdem, csak állapot. Rajtunk múlik, mivel töltjük meg, képesek vagyunk-e változni és változtatni” – mondta a Borsnak Pataky Attila, hozzátéve, ez a legfontosabb kelléke az életének.

„EDDA boldogságban töltöm az életem, szerencsés vagyok, hogy ez a csoda megtörtént, amit már senki nem tud elvenni tőlem. A 72. életévemet töltöm, ami már az enyém, minden örömével, bánatával és megpróbáltatásával egybevéve, de boldog fickónak vallom magam” – mondta.

Az élet múlásáról azt mondta, ismeri a saját időtlenségét, tudja, hogy örök életűek vagyunk, a tudat vagy a lélek megy tovább.

„Tizennégy-tizenöt éves koromban anyukámmal az élet nagy dolgairól is tudtam beszélgetni, elmondta: ne árts, még ha sokszor nehéz döntéseket kell hozni. Nincs nap, hogy ne jutnának eszembe a szavai. Ő ma is itt van velem, ha akarok, diskurálok vele” – folytatta Pataky Attila.

Elmondta, hogy idén nem lesz hatalmas meglepetésbulija, de szombaton Siófokon lépnek színpadra, gyakorlatilag átzenéli magát a születésnapjába: Ez tesz boldoggá, nem kell ennél nagyobb dolog. Annak fogok örülni, hogy meglesz a 72. évem. Persze a buli után biztosan eldurran egy-két üveg pezsgő. 6 óra egy perckor, Miskolcon születtem, épp akkor, amikor fújt a gyár, és indult a hajnali műszak.

Mint mondta, az elmúlt tíz évben több leckét kapott az élettől, de mindegyikből sikeresen kijött, és lélekben ettől gyarapodott.

„Kell tenni azért, hogy úgy állhassak fel a színpadra a közönség elé, hogy száz százalékosan nézzek szembe a rajongókkal, ez magától nem működik. Kemény akarás és következetesség eredménye. Önmagam kutatásával segítek a szervezetemnek, hogy még jó ideig tudjak létezni. Van vele munka, de ez így szép és jó. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Pataky Attila lehetek!” – mondta.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Óriási gratula! Krausz Ferenc is Nobel-díjas!

Szabó Viktor

Nagy győzelem előtt a magyarok: Brüsszel feloldhatja a Magyarországnak járó uniós források egy részét

Szabó Viktor

Kimondhatatlanul büszkék vagyunk: Karikó Katalin megkapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Szabó Viktor

Varga Mihály: a második fél évben visszatérhet a gazdasági növekedés

Szabó Viktor

Szentesen, Csongrádon és Kisteleken is maradnak a kötelező akciók

Szabó Viktor

Magyar mezőgazdasági szakmai szervezetek az ukrán gabonaimport újbóli korlátozását kérik az uniótól

Szabó Viktor

Orbán Viktor felszólalásával kezdődik a parlament őszi ülésszaka

Szabó Viktor

Belügyminisztérium: a pedagógus átlagbér idén bruttó félmillió forint körül alakul

Szabó Viktor

Nézőpont: toronymagasan vezet a Fidesz

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább