Sport

Meccsnap! Montenegróban folytathatja Rossi csapata a menetelést az Eb-re

Folytatódnak a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői. A magyar válogatott ma este Montenegróban lép pályára a G csoportban, majd kedden Litvániát fogadja a Puskás Arénában.

Nem túlzás azt állítani, hogy Marco Rossi legénysége csoportbeli egyik legnehezebb ellenfelével csap össze, ennek tudatában egy győzelem sokat jelenthet majd a végelszámolásnál. Az este 6 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A nemzeti együttes eddig egy mérkőzést játszott le a 2024-es kontinenstorna selejtezősorozatában, márciusban lendületes játékkal és Szoboszlai felejthetetlen szabadrúgásgóljával 3–0-ra verte Bulgáriát a telt ház előtt, a Puskás Arénában. Ritkán kezd ennyire magabiztosan egy selejtezősorozatot magyar csapat, így a drukkerek optimisták a montenegrói derbi előtt.

Az ellenállást gyakorlatilag egyáltalán nem mutató bolgár válogatottal szemben ugyanakkor a montenegrói csapat rendkívül kellemetlen stílusban futballozik.

Idegenben pedig a magyar csapatnak még nehezebb dolga lesz, hiszen a podgoricai stadion és gyepszőnyege finoman szólva sem tartozik a legszínvonalasabb kategóriába, így a játékosoknak a siker érdekében alkalmazkodniuk kell a körülményekhez.

Hajrá, MAGYAROK!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Sport és élménytábor lesz Csongrádon

Szabó Viktor

Olaszországban parádézott a mindszenti úszózseni

Szabó Viktor

Ezen a hétvégén sem pihentek a szentesi táncosok

Szabó Viktor

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor

BREAKING! Felsőoktatási intézmény érkezik Szentesre

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor