Mindszent

Bekábítószerezve lopott 2 autót és egy biciklit Mindszenten, most vádat emelnek ellene

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki egy éjszaka alatt két autót lopott el Mindszenten.

A zárt kapun mászott be egy férfi 2022. december 27-én egy mindszenti udvarra, majd a házban megkereste az udvaron álló autó indítókulcsát. A kaput belülről kinyitva kitolatott, majd miután visszacsukta, elhajtott a helyszínről. Az autóval Szegvár külterületén árokba csúszott és totálkárosra törte azt. A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit elfogtak, előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. Mint kiderült a férfi az esetet megelőző néhány órában egy kerékpárt, valamint egy másik autót is ellopott Mindszenten, amit egy szántóföldön hátrahagyott. Bűnlajstromját tetézte azzal, hogy nem sokkal korábban kábítószert is fogyasztott.

Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás és kábítószer birtoklás miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

Forrás, fotók: police.hu- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Mindszentre érkezik a Csík zenekar

Szabó Viktor

Megkezdődött a szúnyoggyérítés Mindszenten

Szabó Viktor

Mindszentre látogatott Fülöp Attila államtitkár

Szabó Viktor

A márciusi ifjakra emlékeztek Mindszenten

Szabó Viktor

Bejelentette indulását az első mindszenti polgármester-jelölt

Szabó Viktor

Átadták az új mindszenti bölcsődét

Szabó Viktor

Nyílt napon mutatják be Mindszent új bölcsődéjét

Szabó Viktor

Mindszenti lett az Év Életmentője

Szabó Viktor