Mindszent

Bekábítószerezve lopott 2 autót és egy biciklit Mindszenten, most vádat emelnek ellene

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki egy éjszaka alatt két autót lopott el Mindszenten.

A zárt kapun mászott be egy férfi 2022. december 27-én egy mindszenti udvarra, majd a házban megkereste az udvaron álló autó indítókulcsát. A kaput belülről kinyitva kitolatott, majd miután visszacsukta, elhajtott a helyszínről. Az autóval Szegvár külterületén árokba csúszott és totálkárosra törte azt. A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit elfogtak, előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. Mint kiderült a férfi az esetet megelőző néhány órában egy kerékpárt, valamint egy másik autót is ellopott Mindszenten, amit egy szántóföldön hátrahagyott. Bűnlajstromját tetézte azzal, hogy nem sokkal korábban kábítószert is fogyasztott.

Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás és kábítószer birtoklás miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

Forrás, fotók: police.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elhalasztják a mindszenti robbantást

Szabó Viktor

A héten robbantják a mindszenti víztornyot

Szabó Viktor

100 millióból lett az ország egyik legjobb partja a Mindszenti Szabadstrand

Szabó Viktor

Történelmet írt a mindszenti Ugrai Panna és a csongrádi születésű edzője!

Szabó Viktor

Átadták a Mindszent – Szegvár közti felújított útszakaszt

Szabó Viktor

Európa-bajnokságra utazott a mindszenti Ugrai Panna

Szabó Viktor

Imádják Mindszentet a táborozók

Szabó Viktor

Mindszent ingyenesen használható napernyőkkel várja a fürdőzőket

Szabó Viktor

Farkas Sándor: a kormány célja a vidéki úthálózat minőségének a javítása

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább