Csongrád

Teltházas volt a nyárindító buli a Körös-toroki Laguna Beach-ben

Csongrádon, a Körös-torokban már berobbant a nyári szezon: a Laguna Beach Klubban megtartották az első nyitó bulit, ami igen bíztatóra sikeredett az idényt tekintve.  

A nyár a pihenés és a szórakozás időszaka. Még ki sem hevertük a nem feltétlenül hideg téli időszakot, mire észrevétlenül megérkezett a nyár. A hirtelen 26 fok körüli hőmérséklet sokakat megviselt egy kissé, de hamar hozzászokunk, hiszen a nyarat mindenki várja. A természetes vizeink hőfoka még nem alkalmas a fürdőzésre, ettől függetlenül Csongrádon, a Körös-torokban már berobbant a nyári szezon: a Laguna Beach Klubban megtartották az első nyitóbulit.

A teltházas rendezvényen, mint minden alkalommal helyi és meghívott előadók is felléptek a változatos és igényes zenei kínálat érdekében. Szarvas Milán, azaz Carl Cozmo évek óta oszlopos tagja a helyi előadóknak, aki jól ismeri a fiatalok zenei igényét a stílus tekintetében. A nyitó buliról őt kérdeztük.

– Milyen tapasztalatokkal indult az idei nyár első zenei rendezvénye a Laguna Beach Klubban?

Minden évben nagyon várjuk az első alkalmat, bár az időjárás egy szabadtéri rendezvény esetében meghatározó. Ritkán van ilyen, hogy májusban, az esti órákban ennyire kellemes az idő. A fiatalok számára ez az első alkalom a bulik tekintetében és nem csak mi, hanem ők is nagyon várják. Az első zenei esemény a nyitás szempontjából meghatározó, hiszen ez indítja el az idényt, így fontos, hogy jó hangulatú legyen. Újult erővel, és meghatározó létszámú promóter csapattal ugrottunk fejest az idei nyárba.

– Ki volt a meghívott vendég az első alkalommal?

Az ország egyik elementáris, illetve a környék közkedvelt előadójával indítottuk a szezont, „Szecsei apánk” személyében. Ő az, aki több korosztályt képes kiszolgálni a változatos zenei repertoárjával, és a közösségi platformokon is nagyon aktív. A rezidens szerepet én töltöm be évek óta, ami azt jelenti, hogy a főfellépő előtti és utáni időszakban a hangulat felpörgetése az én feladatom. Ez nem olyan egyszerű, mivel fontos az összhang az este folyamán, így minden téren nagyon felkészültnek és összeszedettnek kell lennem.

– Mekkora volt az érdeklődés a nyitás szempontjából?

Évek óta szerencsére az a tapasztalatunk, hogy a nyitó eseményt nagy érdeklődés előzi meg, nem volt ez másképpen az idén sem. Teltházzal nyitottuk meg a szezont, a fiatalok végig bulizták az estét, és minden zenei stílus kirobbanó sikert aratott.

– Mi várható a 2023-as Laguna-szezon tekintetében?

Az előadók mindig meghatározzák az érdeklődést és a minőséget. Minden évben arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb mértékben önmagunkat is túlszárnyaljuk és a lehetőségeinkhez mérten minél változatosabb és jó hangulatú bulikat szervezzünk. A magyar zenei elit, akikkel eddig együtt dolgoztunk, többnyire csak nagykoncertes fellépéseket vállalnak, ezért ezt figyelembe vettük, és idén több dj-t hívtunk meg, mint korábban. Természetesen a közkedvelt előadók is meglátogatnak bennünket a nyáron, és én is ott leszek minden hétvégén. Számomra ez nagyon fontos és előnyös, hiszen mindig van mit tanulni, emellett pedig nagy megtiszteltetés, hogy a legnagyobbakkal dolgozhatok együtt.

– Lesz-e külföldi fellépő idén?

Természetesen a KTN Fesztiválra jönnek nagy nevek külföldről is, de a hétvégéken a magyar zenei kínálat kiemelkedő és még mindig a legnépszerűbb zenészei jönnek el, akiket a helyi közönség is nagyon szeret és kedvel. Arra is figyelnünk kell, hogy egyre többen érkeznek vidékről, ezért a belépők és a kínálat tekintetében is a legkedvezőbbet fogjuk nyújtani a közönségnek. Hosszú még a nyár, sok munka áll előttünk, és bízunk a közönségünkben – mondta el a csongrádiak egyik közkedvelt DJ-je.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Frontális karambol történt Csongrádon

Szabó Viktor

Sport és élménytábor lesz Csongrádon

Szabó Viktor

Sok sikert szentesi, csongrádi és környékbeli diákok!

Szabó Viktor

A DK csongrádi „biszbasszárusának” a helyesírás sem az erőssége

Szabó Viktor

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Csongrádi házakból lopott informatikai eszközöket egy csanyteleki férfi

Szabó Viktor

Két fontos programpontot mutatott be Csongrád fideszes polgármesterjelöltje

Szabó Viktor

Autóból lopott egy férfi Csongrádon, elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Mindszentnél vízbe engedett pontyot fogtak Csongrádon

Szabó Viktor