Szentes

Győzelmet arattak a szentesiek a gonosz felett!

A diákok egyik legnagyobb ellensége várt az érettségizőkre kedden, azonban a matematika feladatsor sem tudta legyűrni a szentesieket!

Jázmin az elmúlt napokban még az alvás helyett is matekpéldákat oldott meg. Nagyon sokat készült az érettségire, ezért reméli, hogy jól sikerült megoldania a feladatokat. A felkészülés során kihasználta a modern kor adta lehetőségeket, és YouTube videókból és az internetről szerezte be a szükséges tudást. Grafikusként szeretne elhelyezkedni, amihez úgy érzi, nem feltétlen lesz szüksége mindenre, amit az iskolában elsajátított matekból. Jázmin biztos benne, hogy nem lesz bukás, sőt, minimum 4-es jegyre számít.

Gábor furcsának és érdekesnek találta a matekot. Nem tudja eldönteni, hogy nehéznek számított-e az idei számtan, azonban biztos benne, hogy nem voltak durvább feladatok, mint amiket órán gyakoroltak. Kérdésünkre elmondta, hogy neki is mumusa a matek, kicsit sincsenek barátságban. A jövőben marad a Pollákban, hogy szakmát szerezzen.

András azon kevesek közé tartozik, akik szeretik a matematikát, és jók is benne. Az a terve, hogy rendszergazda legyen, így tehát érthető a számok iránti szeretete. Úgy érzi, kifejezetten jól sikerült a keddi napja, megérte az ismerősökkel való közös felkészülés.

Szerdán jön a töri, amihez sok sikert kívánunk mindenkinek!  


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesre érkezik Bohár Dániel

Szabó Viktor

Kiváló szentesi tánceredményeket hozott a hétvége

Szabó Viktor

A zenét ünneplik Szentesen

Szabó Viktor

Segítsünk a Koszovóban súlyosan megsérült magyar katonának! Sürgősen vérre van szüksége

Szabó Viktor

Pillanatok alatt elfogták a rendőrök a szentesi tolvajt

Szabó Viktor

Bajnok lett a szentesi Zsoldos csapata

Szabó Viktor

Hazai pályán: Szentesi Zöld László lesz a könyvtár vendége

Szabó Viktor

A szentesi Pollák is megemlékezett a békediktátumról

Szabó Viktor

A szentesi tanárok nem kértek a “viking tapsos” baloldali provokációból

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább