Szentes

Győzelmet arattak a szentesiek a gonosz felett!

A diákok egyik legnagyobb ellensége várt az érettségizőkre kedden, azonban a matematika feladatsor sem tudta legyűrni a szentesieket!

Jázmin az elmúlt napokban még az alvás helyett is matekpéldákat oldott meg. Nagyon sokat készült az érettségire, ezért reméli, hogy jól sikerült megoldania a feladatokat. A felkészülés során kihasználta a modern kor adta lehetőségeket, és YouTube videókból és az internetről szerezte be a szükséges tudást. Grafikusként szeretne elhelyezkedni, amihez úgy érzi, nem feltétlen lesz szüksége mindenre, amit az iskolában elsajátított matekból. Jázmin biztos benne, hogy nem lesz bukás, sőt, minimum 4-es jegyre számít.

Gábor furcsának és érdekesnek találta a matekot. Nem tudja eldönteni, hogy nehéznek számított-e az idei számtan, azonban biztos benne, hogy nem voltak durvább feladatok, mint amiket órán gyakoroltak. Kérdésünkre elmondta, hogy neki is mumusa a matek, kicsit sincsenek barátságban. A jövőben marad a Pollákban, hogy szakmát szerezzen.

András azon kevesek közé tartozik, akik szeretik a matematikát, és jók is benne. Az a terve, hogy rendszergazda legyen, így tehát érthető a számok iránti szeretete. Úgy érzi, kifejezetten jól sikerült a keddi napja, megérte az ismerősökkel való közös felkészülés.

Szerdán jön a töri, amihez sok sikert kívánunk mindenkinek!  - Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Ez a X. Civil véradó hét – Szentesen és Mindszenten is várják a véradókat

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi testnevelő is kapott elismerést

Szabó Viktor

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Két diák jutott a vármegyei döntőbe a Boros Kazinczy-versenyén

Szabó Viktor

Visit Szentes – közpénzen “visít” Szabó Zoltán Ferenc kampánya

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább