Szentes

Győzelmet arattak a szentesiek a gonosz felett!

A diákok egyik legnagyobb ellensége várt az érettségizőkre kedden, azonban a matematika feladatsor sem tudta legyűrni a szentesieket!

Jázmin az elmúlt napokban még az alvás helyett is matekpéldákat oldott meg. Nagyon sokat készült az érettségire, ezért reméli, hogy jól sikerült megoldania a feladatokat. A felkészülés során kihasználta a modern kor adta lehetőségeket, és YouTube videókból és az internetről szerezte be a szükséges tudást. Grafikusként szeretne elhelyezkedni, amihez úgy érzi, nem feltétlen lesz szüksége mindenre, amit az iskolában elsajátított matekból. Jázmin biztos benne, hogy nem lesz bukás, sőt, minimum 4-es jegyre számít.

Gábor furcsának és érdekesnek találta a matekot. Nem tudja eldönteni, hogy nehéznek számított-e az idei számtan, azonban biztos benne, hogy nem voltak durvább feladatok, mint amiket órán gyakoroltak. Kérdésünkre elmondta, hogy neki is mumusa a matek, kicsit sincsenek barátságban. A jövőben marad a Pollákban, hogy szakmát szerezzen.

András azon kevesek közé tartozik, akik szeretik a matematikát, és jók is benne. Az a terve, hogy rendszergazda legyen, így tehát érthető a számok iránti szeretete. Úgy érzi, kifejezetten jól sikerült a keddi napja, megérte az ismerősökkel való közös felkészülés.

Szerdán jön a töri, amihez sok sikert kívánunk mindenkinek!  



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kövesse velünk élőben a Szentesi gyilkosságokról szóló könyv bemutatóját

Szabó Viktor

Ingyenes robotika szakkör indul Szentesen

Szabó Viktor

Szentesi gyilkosságokat mutatnak be szerdán a könyvtárban

Szabó Viktor

Szentes mellett, Cserebökénynél bukkant fel egy fura madár

Szabó Viktor

Óriási büszkeség: országos HMG-s siker a Kazinczy-versenyen

Szabó Viktor

Baleset a szentesi elkerülőn! – Félpályás útzár van a helyszínen! 

Szabó Viktor

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

BREAKING! Felsőoktatási intézmény érkezik Szentesre

Szabó Viktor