Vélemény

Hámori Tamás: Ami fontosabb, mint az én minősítgetésem

“Kiderült, a 15 éves fiút szerető negyvenes iskolai dolgozó pedagógiai asszisztensként dolgozott az iskola felső tagozatos gyerekeivel. Aztán, mikor több szülő jelezte, Zsolt bácsi meleg propagandát folytat, az igazgató áthelyezte alsóba!

Ami vagy nagyon ostoba döntés, vagy tudatos.

Az történt, ami várható volt. Zsolt bácsi nemi felvilágosító órákat tartott a kicsiknek. Természetesen kizárólag a saját szemszögéből.

Nos. Ped. asszisztens eleve nem tarthat órát. Nem az a dolga. (Nem is kell oklevél a munkakör betöltéséhez.)

Ped. asszisztens többnyire huszonéves fiatal, aki levelezőn tanul. Negyvenes férfi ritkán. Zsolt mégis ott volt. Véletlen?

Kitett egy videót, amelyben eldicsekedett a kapcsolatával. És mellé tette a nehéztüzérséget, TASZ, Helsinki Bizottság, Amnesty…

Miért? Hiszen (sajnos) 2002 óta a fiatalkorú fiú jogilag nyugodtan lefekhet a felnőtt férfival. Az Alkotmánybíróság így döntött.

Tehát, ebből a szempontból semmi (jogi) probléma.

Viszont, a ballib oldal által hisztériásan támadott gyermekvédelmi törvény épp az ilyesmitől védi a gyerekeinket! Tehát Zsolt bácsit bizony erről az oldalról érheti “bántás”. És erősen tartok tőle, pontosan erre van kihegyezve a történet. Mivel természetesen elbocsátották, csak kicsit kell hazudni, és a nemi életére fogni, hogy amiatt küldték el, máris lehet menni Strassbourgba, Hágába panaszkodni, pereskedni!

Ami meg külön szomorú. Ez az ember volt a PDSZ tüntetéseinek egyik fő szervezője. És a többi mellett a PDSZ-t is felsorolta, mint védelmezőjét! Hát, remélem, sok szülő és kolléga elgondolkodik, kivel is árulnak egy gyékényen…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor

Moderari: A magyarok győztek?

Szabó Viktor

András: Elfogyott a levegő a polgármester körül

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább