Sport

Készen áll a folytatásra a Fradi

Bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros labdarúgó csapata 2023. január 24-én, kedden 18.30-as kezdettel játssza le idei első tétmérkőzését – ekkor pótolják az OTP Bank Liga 2. fordulójába sorsolt, ám tavaly nyáron elhalasztott ZTE FC elleni bajnokit a zalaegerszegi ZTE Arénában. A meccs kapcsán az FTC vezetőedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot kérdezték a hétfői edzés előtt.

– A decemberi, mezőkövesdi napok után január elején újult erővel vetettük bele magunkat a munkába. Tíz napot Spanyolországban, La Nucíában töltöttünk, ahol remek körülmények közepette készülhettünk, három felkészülési mérkőzést is játszottunk. Ezt követően Budapesten folytatódott a felkészülésünk. A hétfői edzés után még van néhány kérdőjel, hiszen néhányan betegség vagy sérülés miatt nem végezhettek 100 százalékos munkát. Ettől függetlenül készen állunk a folytatásra! – jelentette ki a tréner, aki keddi ellenfelükről is beszélt. – Emlékszem, a Zalaegerszeg ellen játszottuk az őszi idény egyik utolsó bajnokiját. Hazai pályán szerepeltünk, de nem volt könnyű dolgunk, végül 2-1-re nyertünk. Az ellenfél egy nagyon energikus, agresszív, jó csapat, de ez a magyar ligában játszó legtöbb együttesről elmondható. A célunk természetesen az, hogy győzelemmel kezdjük az évet.

fradi.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesi versenyzőnek is szurkolhatunk az egyiptomi Parafekvenyomó Világkupán

Szabó Viktor

Parádés hazai győzelmet aratott a Metalcom Szentes

Szabó Viktor

70 évesen is a világ legjobbjai között úszott a csongrádi Tari László

Szabó Viktor

Első helyet szereztek és továbbjutottak a szentesi Zsoldos női focistái

Szabó Viktor

Büszkeség: szentesi és csongrádi paraúszók nyakába is került érem Vásárhelyen

Szabó Viktor

Mindszenti lett az Év Életmentője

Szabó Viktor

Két szentesi úszó halmozta a pontokat Vásárhelyen

Szabó Viktor

Ötméteresek után hetedik a magyar férfi vízilabda-válogatott

Szabó Viktor

Ezüstérmes a női vízilabda-válogatott

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább