Baks

Illegálisan üzemeltetett játékgépeket egy baksi kocsmáros

Hand holding card playing online gambling

Egy baksi kocsma tulajdonosa illegálisan üzemeltetett játékgépeket. A férfinak tiltott szerencsejáték szervezése miatt kell felelnie.

A rendőrségre 2021. július 16-án érkezett bejelentés, mely szerint egy mindszenti férfi pénzét elnyelte egy játékgép Bakson, az összeget pedig azóta sem térítették meg a játékgépet üzemeltető kocsmában. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során több, az inkriminált baksi kocsmában elhelyezett, szerencsejátékok futtatására alkalmas eszközről szereztek információt.

Néhány héttel később a rendőrök a Nemzeti Adó-és Vámhivatal és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársaival együtt kopogtattak az ivó ajtaján. A közös ellenőrzésen egy számítógépet foglaltak le, amin a pultosok – kizárólag a már ismert vendégek részére – tiltott szerencsejátékot futtattak. A játékosok által befizetett összegeket egy, a pult alatt tárolt vászonzsákba gyűjtötték; ebből a zsákból fizették ki a nyereményeket is.

A kocsma tulajdonosa a nyomozók előtt beismerő vallomást tett, az ügyet a Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. 

police.hu

A kiemelt kép illusztráció/Envato Elements


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Iskolába is járt a baksi gólya

tk_arpad

Díjkitűzés: 300.000 forint a műtrágyatolvaj nyomravezetőjének

tk_arpad

Késsel és husángokkal esett egymásnak 25 ember Bakson

cs3_admin

Jó ütemben halad a bérlakások építése Bakson

cs3_admin

Eszem-iszom, dínom-dánom a baksi töpörtyű fesztiválon

cs3_admin

Visszament a helyszínre

cs3_admin

Szervezett oltási nap Bakson

cs3_admin

Felavatták a Levelényi utat

cs3_admin

Átadták a felújított iskolai konyhát Bakson

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább