Derekegyház

A derekegyházi Szentháromság-templom is Média Építészeti Díja idei döntősei között

A derekegyházi Szentháromság-templom is bejutott a Média Építészeti Díja idei döntőjébe. Az alkotásokra november 6-án éjfélig lehet leadni a voksokat, kizárólag online formában.

    Az Építészfórum online építészeti napilap immár 18. alkalommal rendezi meg a Média Építészeti Díja versenyt és gálaeseményt, amelynek célja, hogy bemutassa a kortárs magyar építészet legkiemelkedőbb és legizgalmasabb munkáit.
    A nemzetközi szaktekintélyekből álló előzsűri idén több mint 160 alkotás közül választotta ki a legjobbakat. A finalisták november 12-én az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatják be munkájukat a médiazsűri és a közönség előtt.
    Az elbírálás első lépéseként a 2022. szeptember 16-ig nevezett alkotások közül 10-10-10 munkát választott ki a nemzetközi előzsűri épület, terv és épített környezet kategóriában, amelyek döntősként a közönségdíjért versenyeznek, emellett megjelölte azt az 5-5 finalistát is, akik a gálán prezentálhatják munkájukat.
    A közönségszavazás csütörtökön indult. A 10 épületre, 10 tervre és 10 épített környezeti alkotásra november 6-án éjfélig lehet leadni a voksokat, kizárólag online formában az alábbi linken:

https://epiteszforum.hu/szavazas/med-2022-kozonsegdij


Forrás: MTI, fotó:Youtube


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szabó István Derekegyház polgármesterének évértékelője

tk_arpad

A derekegyházi Szentháromság-templom nyerte idén a Média Építészeti Díját

tk_arpad

Megkezdődtek az útjavítási munkák Derekegyház belterületén

cs3_admin

Ma kezdődik a derekegyházi palacsintafesztivál

tk_arpad

Fóliahulladék-gyűjtő pont létesült Derekegyházán

cs3_admin

Új kisbuszt kapott Eperjes és Derekegyház

cs3_admin

„Apró fények a nagy hősökért” – Ünnepi megemlékezés Derekegyházon

cs3_admin

Agrártörténeti emlékmű a derekegyházi öntözőhajó makettje

cs3_admin

Belefulladt egy férfi a Kórógyba Derekegyházon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább