Szentes

El nem végzett munkájáért követelt pénzt a sértettől, akit veréssel fenyegetett és autójával el is ütött Szentesen

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfit ellen, aki el nem végzett munkájáért követelt pénzt a sértettől, akit veréssel fenyegetett és autójával el is ütött.

A megalapozott gyanú szerint a 31 éves férfi 2022. február 19-én Szentesen megjelent a sértettnél, akivel korábban fakivágási munkálatok elvégzésében állapodott meg, azonban ezért előleget kért. A megbízó tartva a csalástól a munkadíjat utólag akarta kifizetni, azonban ezt az ajánlatot a feltételezett elkövető nem volt hajlandó elfogadni. A férfi agresszívan követelte az el nem végzett munka előlegét, a sértettet egy fa karóval fenyegette, majd az autójával távozás előtt el is ütötte. Az erőszakos munkavállalót a rendőrök rövid időn belül azonosították és előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók megállapították, hogy 2021. augusztusában egy helyi kocsmából egy pénztárcát is ellopott, melyben több mint 60 ezer forint készpénz volt.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását. Ellene lopás vétség, önbíráskodás és súlyos testi sértés kísérlet elkövetése miatt indult eljárás. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szentesi Járási Ügyészség részére.

police.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

United we stand – Amerikai katonák látogattak Szentesre

Szabó Viktor

27 órás horgászversenyt rendezett a hétvégén a szentesi egyesület

Szabó Viktor

Megvédték Szentest a szuperhősök

Szabó Viktor

A szentesi és a csongrádi gyógyfürdő is az ország legolcsóbbjai között van

Szabó Viktor

A szentesi katonák is tisztelegtek a magyar hősök előtt

Szabó Viktor

Tisztjelöltek jártak Szentesen

Szabó Viktor

Országjáráson a Horváth Mihály Gimnázium diákjai

Szabó Viktor

A magyar hősökre emlékeztek Szentesen

Szabó Viktor

Menekülj gonosz, érkeznek a szuperhősök Szentesre!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább