Szentes

El nem végzett munkájáért követelt pénzt a sértettől, akit veréssel fenyegetett és autójával el is ütött Szentesen

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfit ellen, aki el nem végzett munkájáért követelt pénzt a sértettől, akit veréssel fenyegetett és autójával el is ütött.

A megalapozott gyanú szerint a 31 éves férfi 2022. február 19-én Szentesen megjelent a sértettnél, akivel korábban fakivágási munkálatok elvégzésében állapodott meg, azonban ezért előleget kért. A megbízó tartva a csalástól a munkadíjat utólag akarta kifizetni, azonban ezt az ajánlatot a feltételezett elkövető nem volt hajlandó elfogadni. A férfi agresszívan követelte az el nem végzett munka előlegét, a sértettet egy fa karóval fenyegette, majd az autójával távozás előtt el is ütötte. Az erőszakos munkavállalót a rendőrök rövid időn belül azonosították és előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók megállapították, hogy 2021. augusztusában egy helyi kocsmából egy pénztárcát is ellopott, melyben több mint 60 ezer forint készpénz volt.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását. Ellene lopás vétség, önbíráskodás és súlyos testi sértés kísérlet elkövetése miatt indult eljárás. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szentesi Járási Ügyészség részére.

police.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Frontális ütközést került el a furgonos a 45-ösön

cs3_admin

A szankciók hatásáról tartottak fórumot Szentesen

tk_arpad

A jeges úton két járműnek sodródott a szentesi Tisza-hídon egy autó

cs3_admin

Nagyobb hanghatás várható Szentes környékén

tk_arpad

Meztelen lesz a Mikulás Szentesen?

tk_arpad

Szentesen is földadót vezetnek be

tk_arpad

26 milliós rezsitámogatás a szentesi sportuszodának

tk_arpad

Felavatták az Árpád-Agrár Zrt. és a Szentesi Paradicsom Kft. üvegházait

tk_arpad

Vádat emeltek az apósát megmérgező szentesi férfi ellen

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább