Felgyő

Dr. Gyulai Balázs Felgyő új körzeti fogorvosa

A Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény fogorvosi ellátása körzetesített formában már a felgyői lakosok számára is elérhető. Dr. Gyulai Balázs fogorvos látja el ezt a térséget, más csongrádi körzetekkel együtt. A szolgáltatás igen széleskörű, amely a lehetőségekhez mérten folyamatosan bővül az anyagi és az eszközháttér tekintetében.

A Társadalombiztosító által finanszírozott kezelésekre akár aznapra is lehet időpontot kérni. A beavatkozások tekintetében a fogászati kezeléseken kívül, helyben végzik a panoráma röntgen vizsgálatokat, és a szájsebészeti beavatkozásokat is. A konzultációs tájékoztatás a körzeten kívüli személyeknek is ingyenes. A szolgáltatások köre folyamatosan bővül. Az ellátás többek között kiegészült gépi gyökérkezelő eszközzel is, mely segítségével a fertőzött gyökércsatorna területét alaposabban és lényegesen rövidebb idő alatt lehet kezelni, tisztítani. A szuvas fogak esetében széles spektrumú a kezelési lehetőség, melyet a kezelőorvos minden esetben egy előzetes megbeszélés során felvázol a pácienseknek. Az első beavatkozások előtt a bonyolultabb fogeltávolítások is lehetségessé válnak, nem kell feltétlenül szakellátást felkeresni, csak indokolt esetben. A fogászati problémák tekintetében már dentálhigiénikus munkatárs is a betegek rendelkezésére áll, ahol a szolgáltatási körben, személyre szabott fogmosási technika, fogselymezés oktatása, és az elengedhetetlen prevenciós ellátás és tanácsadás is helyet kap. A koronapótlás helyett, lehetőség van egy erősebb, speciális belső megerősítésre, amelyhez a legmodernebb üvegszálas anyagokat használják, így elkerülhető a fogak lecsiszolása, ezzel maximálisan megmentve az ép foganyagot. Teljes körű állapotfelmérésre is van lehetőség, hiszen a fogápolás tekintetében az egyik legfontosabb a rendszeres ellenőrzés a gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

A gyermekeket is barátságos környezetben várják még akkor is, ha különösebb beavatkozásra nincs is szükség, mivel nagyon fontos, hogy időben megszokják a rendelői környezet, az ottani eszközöket, és a későbbiekben ne okozzon számukra problémát egy-egy látogatás a fogorvosnál. A rendelési idő tekintetében hétfő, kedd, szerda és csütörtöki napokon van állandó rendelés délelőtt és délután, illetve októbertől a pénteki rendelési napok is betöltésre kerülnek.

TG


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

TOP 10-ben a felgyői lovas család csikója –  első magyarként a világbajnokságok történetében

tk_arpad

Megújult a felgyői általános iskola

tk_arpad

Lelopták egy balesetet szenvedett autó rendszámát Felgyőnél

tk_arpad

Eloltották a felgyői hulladékkezelőben keletkezett tüzet

tk_arpad

Megint kigyulladt a felgyői hulladéklerakó

cs3_admin

Csak azért is Falunap Felgyőn

cs3_admin

Kemény fából faragták a felgyőieket

cs3_admin

Fáknak csapódott egy autó Felgyőnél, ketten sérültek meg

cs3_admin

Még dolgoznak a felgyői regionális hulladékkezelő központ területén keletkezett tűz oltásán

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább