Felgyő

Dr. Gyulai Balázs Felgyő új körzeti fogorvosa

A Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény fogorvosi ellátása körzetesített formában már a felgyői lakosok számára is elérhető. Dr. Gyulai Balázs fogorvos látja el ezt a térséget, más csongrádi körzetekkel együtt. A szolgáltatás igen széleskörű, amely a lehetőségekhez mérten folyamatosan bővül az anyagi és az eszközháttér tekintetében.

A Társadalombiztosító által finanszírozott kezelésekre akár aznapra is lehet időpontot kérni. A beavatkozások tekintetében a fogászati kezeléseken kívül, helyben végzik a panoráma röntgen vizsgálatokat, és a szájsebészeti beavatkozásokat is. A konzultációs tájékoztatás a körzeten kívüli személyeknek is ingyenes. A szolgáltatások köre folyamatosan bővül. Az ellátás többek között kiegészült gépi gyökérkezelő eszközzel is, mely segítségével a fertőzött gyökércsatorna területét alaposabban és lényegesen rövidebb idő alatt lehet kezelni, tisztítani. A szuvas fogak esetében széles spektrumú a kezelési lehetőség, melyet a kezelőorvos minden esetben egy előzetes megbeszélés során felvázol a pácienseknek. Az első beavatkozások előtt a bonyolultabb fogeltávolítások is lehetségessé válnak, nem kell feltétlenül szakellátást felkeresni, csak indokolt esetben. A fogászati problémák tekintetében már dentálhigiénikus munkatárs is a betegek rendelkezésére áll, ahol a szolgáltatási körben, személyre szabott fogmosási technika, fogselymezés oktatása, és az elengedhetetlen prevenciós ellátás és tanácsadás is helyet kap. A koronapótlás helyett, lehetőség van egy erősebb, speciális belső megerősítésre, amelyhez a legmodernebb üvegszálas anyagokat használják, így elkerülhető a fogak lecsiszolása, ezzel maximálisan megmentve az ép foganyagot. Teljes körű állapotfelmérésre is van lehetőség, hiszen a fogápolás tekintetében az egyik legfontosabb a rendszeres ellenőrzés a gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

A gyermekeket is barátságos környezetben várják még akkor is, ha különösebb beavatkozásra nincs is szükség, mivel nagyon fontos, hogy időben megszokják a rendelői környezet, az ottani eszközöket, és a későbbiekben ne okozzon számukra problémát egy-egy látogatás a fogorvosnál. A rendelési idő tekintetében hétfő, kedd, szerda és csütörtöki napokon van állandó rendelés délelőtt és délután, illetve októbertől a pénteki rendelési napok is betöltésre kerülnek.

TG



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A nyár slágere az országban egyedülálló felgyői kecsketej jégkrém

Szabó Viktor

Hűtött védőitallal segít az önkormányzat Felgyőn

Szabó Viktor

Figyelmeztetnek a csongrádi és felgyői szülők: idegen leskelődik a gyerekek után!

Szabó Viktor

Nincs Felgyő falunap nélkül

Szabó Viktor

Egy emberként fogott össze Felgyő a gyerekekért

Szabó Viktor

Gyereknapot tartanak Felgyőn

Szabó Viktor

Húsvéti meglepetés Felgyőn

Szabó Viktor

A csongrádi zsaruk elől nincs menekvés: felgyői tolvajt fogtak az egyenruhások

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Itt az ideje egy újabb összefogásnak! Segítsünk a felgyői Anasztáziának!

Szabó Viktor