Felgyő

Eloltották a felgyői hulladékkezelőben keletkezett tüzet

Hétfőn délelőttre sikerült eloltani a lángokat a Felgyői Regionális Hulladékkezelő Központban, ahol vasárnap dél körül ütött ki tűz – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

    Molnár Krisztina elmondta, Tömörkény határában, a Gátér felé vezető, 4518-as út 5-ös kilométere közelében korábban hatezer négyzetméteren több kupacban égett a hulladék.
    A lángok vasárnap nem sokkal tizenkét óra után csaptak fel, az oltásban tizenegy település csaknem nyolcvan tűzoltója vett részt. A tűz két könnyűszerkezetes épületet is veszélyeztetett, ezeket az egységeknek sikerült megvédeni, személyi sérülés nem történt – tudatta a főhadnagy.
    Hétfőn délelőtt mintegy húsz tűzoltó vesz részt az utómunkálatokban. Erőgépek segítségével átforgatják a még parázsló részeket. Az izzó gócok időigényes feltárása miatt elhúzódó munkálatokra kell számítani.

MTI

Kiemelt kép: Donka Ferenc


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A legaranyosabb maci látogatja térségünk óvodáit

Szabó Viktor

Nótaszótól volt hangos Felgyő

Szabó Viktor

Egymilliót lőttek a Jerringen

Szabó Viktor

Lőporos volt a levegő a pedagógus napon Felgyőn

Szabó Viktor

Exkluzív interjú az év lótenyésztőjével, a felgyői Kacziba Pállal

Szabó Viktor

Óriási büszkeség: csongrádi lovasember lett az év tenyésztője

Szabó Viktor

Retro Majális Felgyőn

tk_arpad

Felgyőn már 10 éve szól a nóta

cs3_admin

Átadták az új bölcsődét Felgyőn

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább