Térség

Egy személy életét vesztette és nyolcan megsérültek az M5-ös autópályán

Egy személy életét vesztette és nyolcan megsérültek amikor egy kisbusz többször is a szalagkorlátoknak csapódott az M5-ös autópályán, Városföld határában.

A főváros felé haladt a bolgár vendégmunkásokat szállító kisbusz, amikor információnk szerint kiszakadt a jobb hátsó kereke, ettől a belső-, majd a külső szalagkorlátnak csapódott, közben többször megpördült. Úgy tudjuk, hogy a kisbuszban kilencen ültek, a hátsó ülésen lévő három nő kirepült a járműből, ők az árokba zuhantak. A helyszínre több mentőautó és két mentőhelikopter is érkezett. A balesetben egy 60 év körüli nő életét vesztette és nyolcan megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. A kiskunfélegyházi tűzoltók áramtalanították a járművet, a műszaki mentéshez a kecskeméti tűzoltók is vonultak. Az érintett szakaszon mindkét oldalon forgalmi akadály és torlódás alakult ki, mert a sztráda belső sávjába törmelék is került.

A baleset miatt az M5-ös főváros felé vezető oldalán, ezt a szakaszt teljesen lezárták, emiatt hatalmas torlódás alakult ki. Úgy tudjuk, hogy a vendégmunkások Olaszországba tartottak, amikor balesetet szenvedtek.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Személyautók ütköztek Földeáknál a ködben

cs3_admin

Baleset Hódmezővásárhelynél

cs3_admin

Fék helyett a gázpedálra lépett a sofőr, elütötte a kerékpárját toló gyalogost

cs3_admin

Kisteherautó borult fel az M5-ösön, emiatt több kilométeres kocsisor torlódott fel

cs3_admin

Elhunyt Lukács János nyugállományú rendőr vezérőrnagy

tk_arpad

Esőben futottak – közel 200 nevező a jubileumi “g”-átfutáson

tk_arpad

Két autó ütközött a 47-esen

cs3_admin

Mindkét autó totálkárosra tört a nagy erejű ütközéstől, Kiskunfélegyháza határában

cs3_admin

Az egyik kocsi kereke kiszakadt, amikor két autó ütközött az M5-ös felhajtójánál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább