Térség

Halálos baleset a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében

Halálos baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében.

A helyszínen életét vesztette Hódmezővásárhelynél egy idősebb férfi, aki személyautójával a 47-es főút 203-as szelvényénél eddig tisztázatlan körülmények áttért a menetirány szerinti bal oldalba és ütközött fél frontálisan az éppen érkező fa szállító teherautóval.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a teherautó a szalagkorlátot átszakítva orral az út menti mély árokba fúródott. A főutat több órára lezárta a rendőrség.Úgy tudjuk a személyautós Szeged irányába tartott az elkerülő úton, amikor megtörtént a tragédia. A Citroen típusú jármű a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Az elhunyt személyt a tűzoltók csak feszítő vágó berendezések segítségével tudták kiszabadítani a járműből. Meg nem erősített információink szerint az elhunyt férfi szegedtől nem messze lakott és éppen hazafelé tartott. Az, hogy pontosan miért tért át és ütközött a teherautóval még a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja. A teherautó vezetője is megsérült , őt úgy tudjuk kórházba szállították a helyszínről. A rendőrség a forgalmat elterelte a helyszínelés időtartamára.

A teherautó műszaki mentése feltehetőleg több időt vesz majd igénybe, mivel rakományát, ami több mázsa fa, át kell pakolni egy másik autóra. A Közút munkatársai a több méteres körbe szétszóródott alkatrészeket összeszedte és a főutat teljes szélességben letakarította, majd a rendőrség több mint négy óra lezárás után újra átadta a forgalmat a közlekedőknek.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Gyalogos gázolás Kiskunfélegyházán

cs3_admin

Kamion tarolt le egy műszaki hibás személyautót az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában

cs3_admin

Személyautó és egy kisteherautó ütközött a 47-es számú főúton

cs3_admin

Mind a két szalagkorlátnak neki ütközött egy autó az M5-ösön

cs3_admin

Összesen nyolc jármű ütközött és hárman sérültek meg az M5-ösön

cs3_admin

Felborult egy teherautó a Tiszaalpárra vezető úton

cs3_admin

Mindkét szalagkorlátnak nekicsapódott, majd utánfutója leszakadt egy autónak az M5-ösön

cs3_admin

Két személyautó karambolozott a 47-es főút 187-es kilométerénél

cs3_admin

Egy személy sérült meg, amikor két autó ütközött az M5-ös autópályán

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább