Térség

Halálos baleset a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében

Halálos baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében.

A helyszínen életét vesztette Hódmezővásárhelynél egy idősebb férfi, aki személyautójával a 47-es főút 203-as szelvényénél eddig tisztázatlan körülmények áttért a menetirány szerinti bal oldalba és ütközött fél frontálisan az éppen érkező fa szállító teherautóval.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a teherautó a szalagkorlátot átszakítva orral az út menti mély árokba fúródott. A főutat több órára lezárta a rendőrség.Úgy tudjuk a személyautós Szeged irányába tartott az elkerülő úton, amikor megtörtént a tragédia. A Citroen típusú jármű a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Az elhunyt személyt a tűzoltók csak feszítő vágó berendezések segítségével tudták kiszabadítani a járműből. Meg nem erősített információink szerint az elhunyt férfi szegedtől nem messze lakott és éppen hazafelé tartott. Az, hogy pontosan miért tért át és ütközött a teherautóval még a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja. A teherautó vezetője is megsérült , őt úgy tudjuk kórházba szállították a helyszínről. A rendőrség a forgalmat elterelte a helyszínelés időtartamára.

A teherautó műszaki mentése feltehetőleg több időt vesz majd igénybe, mivel rakományát, ami több mázsa fa, át kell pakolni egy másik autóra. A Közút munkatársai a több méteres körbe szétszóródott alkatrészeket összeszedte és a főutat teljes szélességben letakarította, majd a rendőrség több mint négy óra lezárás után újra átadta a forgalmat a közlekedőknek.

Fotók: Donka Ferenc


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A trianoni békeszerződés aláírására emlékeznek – Csongrádon forgalomkorlátozás is lesz

Szabó Viktor

Elballagtak a Szentes – Csongrád térség óvodásai

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Köszönöm!

Szabó Viktor

Még drágábban tankolhatnak a csongrádi + szentesi autósok

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni az eltűnt vásárhelyi srácot!

Szabó Viktor

Kiderült, miért szeretnek a szúnyogok egyes szentesieket és csongrádiakat jobban, mint másokat

Szabó Viktor

Csongrádon és Szentesen is emelkedik az üzemanyagok ára

Szabó Viktor

Új polgármestere lesz Szentesnek? Csongrádon marad a jelenlegi?

Szabó Viktor

Zivatar, felhőszakadás, jégeső – készülj Szentes + Csongrád!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább