Térség

Farkas Sándor átvette megbízólevelét

Farkas Sándor (Fidesz-KDNP) Csongrád-Csanád Megye 3-as számú választókerületének országgyűlési képviselője kedden vette át megbízólevelét a szentesi városházán.

Farkas Sándor ezáltal további 4 évig a Csongrád-Csanád Megye 3. választókerületének az országgyűlési képviselője, aki immár hetedik alkalommal lett képviselő, minden eddiginél több szavazattal. Farkas Sándor 29.582 szavazatot szerzett, amely a szavazatok 54,74 százaléka. A térség 119 szavazóköréből 117 szavazókörben került ki győztesen.

Farkas Sándor Dr. Demeter Attilától, a választási bizottság elnökétől vette át megbízólevelét, majd elmondta, hogy folytatódni fog az a munka, amit az elmúlt ciklusokban elkezdett.

Elmondta, hogy hetedik ciklusát kezdi meg a parlamentben. Ez, valamint a kapott szavazatok nagy száma erős bizalmat és eltökéltséget ad, munkáját folytatni fogja, illetve igyekszik azt még következetesebben a térség érdekeinek képviseletében végezni. Azért fog dolgozni, hogy az ország, benne Csongrád-Csanád megye, és maga a térség az adottságait és lehetőségeit minél jobban kihasználva fejlődjön, minél jobb körülményeket teremtsen a lakosságnak.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél (frissítve)

cs3_admin

Trélert húzó kisteherautó borult fel az M5-ösön

cs3_admin

Újítsa meg lejárt igazolványait, útlevelét – június 30-a után érvénytelenek

cs3_admin

Majdnem tragédia történt Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Két autó ütközött Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Felrobbant és kigyulladt egy kiskőrösi ház

cs3_admin

Nemzetek Ligája – Tinédzser csatár a keretben

cs3_admin

Kerékpárost ütöttek el Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Kisteherautóba csapódott egy személygépkocsi Tiszaföldvárnál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább