Térség

Farkas Sándor átvette megbízólevelét

Farkas Sándor (Fidesz-KDNP) Csongrád-Csanád Megye 3-as számú választókerületének országgyűlési képviselője kedden vette át megbízólevelét a szentesi városházán.

Farkas Sándor ezáltal további 4 évig a Csongrád-Csanád Megye 3. választókerületének az országgyűlési képviselője, aki immár hetedik alkalommal lett képviselő, minden eddiginél több szavazattal. Farkas Sándor 29.582 szavazatot szerzett, amely a szavazatok 54,74 százaléka. A térség 119 szavazóköréből 117 szavazókörben került ki győztesen.

Farkas Sándor Dr. Demeter Attilától, a választási bizottság elnökétől vette át megbízólevelét, majd elmondta, hogy folytatódni fog az a munka, amit az elmúlt ciklusokban elkezdett.

Elmondta, hogy hetedik ciklusát kezdi meg a parlamentben. Ez, valamint a kapott szavazatok nagy száma erős bizalmat és eltökéltséget ad, munkáját folytatni fogja, illetve igyekszik azt még következetesebben a térség érdekeinek képviseletében végezni. Azért fog dolgozni, hogy az ország, benne Csongrád-Csanád megye, és maga a térség az adottságait és lehetőségeit minél jobban kihasználva fejlődjön, minél jobb körülményeket teremtsen a lakosságnak.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Felnőttfilmes karrierre gondolt egy Csongrád-Csanád megyei férfi, végül csalás lett belőle

tk_arpad

Zárul a Csongrád-Csanád megyei identitás erősítése

tk_arpad

Megyénkben sincs már érvényben a tűzgyújtási tilalom

tk_arpad

Személyautók ütköztek Földeáknál a ködben

cs3_admin

Baleset Hódmezővásárhelynél

cs3_admin

Fék helyett a gázpedálra lépett a sofőr, elütötte a kerékpárját toló gyalogost

cs3_admin

Kisteherautó borult fel az M5-ösön, emiatt több kilométeres kocsisor torlódott fel

cs3_admin

Elhunyt Lukács János nyugállományú rendőr vezérőrnagy

tk_arpad

Esőben futottak – közel 200 nevező a jubileumi “g”-átfutáson

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább