Térség

Farkas Sándor átvette megbízólevelét

Farkas Sándor (Fidesz-KDNP) Csongrád-Csanád Megye 3-as számú választókerületének országgyűlési képviselője kedden vette át megbízólevelét a szentesi városházán.

Farkas Sándor ezáltal további 4 évig a Csongrád-Csanád Megye 3. választókerületének az országgyűlési képviselője, aki immár hetedik alkalommal lett képviselő, minden eddiginél több szavazattal. Farkas Sándor 29.582 szavazatot szerzett, amely a szavazatok 54,74 százaléka. A térség 119 szavazóköréből 117 szavazókörben került ki győztesen.

Farkas Sándor Dr. Demeter Attilától, a választási bizottság elnökétől vette át megbízólevelét, majd elmondta, hogy folytatódni fog az a munka, amit az elmúlt ciklusokban elkezdett.

Elmondta, hogy hetedik ciklusát kezdi meg a parlamentben. Ez, valamint a kapott szavazatok nagy száma erős bizalmat és eltökéltséget ad, munkáját folytatni fogja, illetve igyekszik azt még következetesebben a térség érdekeinek képviseletében végezni. Azért fog dolgozni, hogy az ország, benne Csongrád-Csanád megye, és maga a térség az adottságait és lehetőségeit minél jobban kihasználva fejlődjön, minél jobb körülményeket teremtsen a lakosságnak.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Új helyen, de továbbra is a Tisza-parti Közösségekért Egyesület nyújtja a civil szolgáltatásokat vármegyénkben

tk_arpad

Ittas vezetőket szűrtek a hétvégén Csongrád-Csanád vármegyében

tk_arpad

Kábítószerrel kereskedett egy vásárhelyi férfi a városban

cs3_admin

Kidőlt fák miatt hat helyre riasztották a tűzoltókat a vármegyében

tk_arpad

Elvakította a nap, elütötte a kerékpárost Vásárhelyen

cs3_admin

A személykocsi vezetője életét vesztette, amikor kisteherautóval ütközött Kecskemét mellett

cs3_admin

Lakóingatlan égett Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Ismét villamos baleset, ezúttal Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Téglafalnak csapódott egy autó Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább