Térség

Farkas Sándor átvette megbízólevelét

Farkas Sándor (Fidesz-KDNP) Csongrád-Csanád Megye 3-as számú választókerületének országgyűlési képviselője kedden vette át megbízólevelét a szentesi városházán.

Farkas Sándor ezáltal további 4 évig a Csongrád-Csanád Megye 3. választókerületének az országgyűlési képviselője, aki immár hetedik alkalommal lett képviselő, minden eddiginél több szavazattal. Farkas Sándor 29.582 szavazatot szerzett, amely a szavazatok 54,74 százaléka. A térség 119 szavazóköréből 117 szavazókörben került ki győztesen.

Farkas Sándor Dr. Demeter Attilától, a választási bizottság elnökétől vette át megbízólevelét, majd elmondta, hogy folytatódni fog az a munka, amit az elmúlt ciklusokban elkezdett.

Elmondta, hogy hetedik ciklusát kezdi meg a parlamentben. Ez, valamint a kapott szavazatok nagy száma erős bizalmat és eltökéltséget ad, munkáját folytatni fogja, illetve igyekszik azt még következetesebben a térség érdekeinek képviseletében végezni. Azért fog dolgozni, hogy az ország, benne Csongrád-Csanád megye, és maga a térség az adottságait és lehetőségeit minél jobban kihasználva fejlődjön, minél jobb körülményeket teremtsen a lakosságnak.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A Szentes – Csongrád térségi henteseket is támogatta a kormány

Szabó Viktor

Vasárnap könnyen leéghetünk Csongrád és Szentes környékén

Szabó Viktor

Retro vagy modern? Mennyit takarjon? Szentesi, csongrádi csajok, milyen lesz az idei fürdőruhadivat?

Szabó Viktor

Jó hír a Szentes és Csongrád környéki vásárlóknak – ma kezdődik a kötelező akciózás a boltokban

Szabó Viktor

A trianoni békeszerződés aláírására emlékeznek – Csongrádon forgalomkorlátozás is lesz

Szabó Viktor

Elballagtak a Szentes – Csongrád térség óvodásai

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Köszönöm!

Szabó Viktor

Még drágábban tankolhatnak a csongrádi + szentesi autósok

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni az eltűnt vásárhelyi srácot!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább