Csengele

Halálos vasúti baleset Csengelénél

Csengele külterületén a Kárász InterCity-szerelvény maga alá gyűrt egy autót a 753-as vasúti pályaszelvénynél lévő átjáróban. A gépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, a vonaton senki nem sérült meg.

A balesethez több település tűzoltóegységeit riasztották. Vonattal ütközött egy személyautó a Csongrád-Csanád megyei Csengele térségében. A balesethez a kisteleki, a kiskunmajsai, továbbá a csengelei önkéntes tűzoltók érkeztek ki, de a helyszínre riasztották a kiskunhalasi és a szegedi hivatásos tűzoltókat is. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, de az autót vezető idős férfi olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a helyszínen elhunyt. Egy, a közelben élő asszony elmondta, hallotta, hogy a vonat a vasúti átjáróhoz érve hosszasan jelzett, de az ő tanyájához már nem ért oda, ekkor gondolta, hogy nagy a baj. Úgy tudjuk, a mozdonyvezető három hét múlva készült nyugdíjba. 

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a fénysorompó az átjárónál jól működött, piros jelzést adott. A MÁV-Start Kistelek és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszokkal szállítja az utasokat, mivel a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a hatóságok felfüggesztették a vonatforgalmat.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Négy jármű ütközött az M5-ösön, hárman sérültek meg

cs3_admin

Súlyos motoros baleset Csengelénél

cs3_admin

Autós találkozót biztosítottak a csengelei polgárőrök

cs3_admin

Újra találkoznak a Ladák és a BMW-k Csengelén

cs3_admin

Egy autó szalagkorlátnak csapódott, majd felborult az M5-ös autópályán

cs3_admin

Egy személy életét vesztette Csengelénél, újabb kamion baleset az M5-ösön

cs3_admin

Iskolás kerékpárosokat kísértek a csengelei polgárőrök

cs3_admin

Erdő aljnövényzete égett Csengelénél

cs3_admin

Egy tanya tetőszerkezete égett Csengelén

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább