Felgyő

25 év sikereit ünnepelte a Grow Group

A hétvégén ünnepélyes keretek között tartotta meg a Grow Group Palántanevelő Kft. megalakulásának 25. évfordulóját.

Az impozáns összejövetelre olyan termelők is meghívását kaptak, akikkel a kezdetektől fogva folyamatos és kiváló az együttműködés. A generáció váltás folyamán Dobos Dániel vette át az ügyvezetői szerepkört, így elsőként ő köszöntötte a megjelenteket. Farkas Sándor az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára, és egyben a Grow Group Palántanevelő Kft korábbi palántavevő partnere is elismerését fejezte ki a 25 éves hatékony tevékenységért. Lányi Bence a holland Rijk Zwaan vetőmag cég egykori vezetője az együttműködés kezdeteit és szépségeit idézte fel az egybegyűlteknek.

Őt követően, Dobos Ferenc tulajdonos a cég megalakulásának körülményeit, majd az eltelt 25 év eseményeit foglalta össze, képekkel illusztrálva. Nagy büszkeség a Grow Group életében, hogy a kezdetektől egy olyan céget alakítottak ki, amely mára Közép-Európa legnagyobb palántanevelője lett. Az egyedi elképzelés valóra vált, mi több folyamatosan alakult, bővült és korszerűsödött. Számukra a minőség meghatározó szerepet tölt be, hiszen csak így lehetnek elégedettek a megrendelők. A másik fontos momentum a pontosság, ami szintén nagy előnye a cégnek. A nehézségek ellenére, hiszen ennyi idő elteltével adódhatnak ilyen helyzetek is a Grow Group tovább tudott lépni, így 1998-ban elindult a további fejlődés, amely a felületek növelésében, illetve technológia fejlesztésében nyilvánult meg. Ennek köszönhetően a megnövekedett igényeknek is eleget tudtak tenni. Valószínűleg a sikerük titka is az lehetett, hogy az igények változásának mentek elébe.

A cég mindig is a megrendelők és a partnerek igényeit tartotta szem előtt. A kapcsolataik ma is működőképesek, és baráti jellegűek. Nincs nagy irodaház, és impozáns tárgyalóterem, mégis mindig a legnagyobb szeretettel és tisztelettel várták és várják a beszállítókat, a termelőket. A külsőségek az igényességben és a tiszta környezetben is megmutatkoznak, hiszen a dolgozóik igényeit is figyelembe kell venni. Nem véletlen, hogy Dobos Ferenc tulajdonos több olyan munkatársat is köszöntött a találkozón, akik negyed évszázada a cég alkalmazottai, és akikre minden helyzetben számíthat.

Egy ilyen kollektíva együttes munkájának és a kiváló vezetésnek is köszönhető, hogy a Grow Group jelentős mértékben hozzájárult és járul a magyarországi kertészet fejlődéséhez. 

Írta: TG, fotók: Cs3

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

TOP 10-ben a felgyői lovas család csikója –  első magyarként a világbajnokságok történetében

tk_arpad

Megújult a felgyői általános iskola

tk_arpad

Lelopták egy balesetet szenvedett autó rendszámát Felgyőnél

tk_arpad

Dr. Gyulai Balázs Felgyő új körzeti fogorvosa

cs3_admin

Eloltották a felgyői hulladékkezelőben keletkezett tüzet

tk_arpad

Megint kigyulladt a felgyői hulladéklerakó

cs3_admin

Csak azért is Falunap Felgyőn

cs3_admin

Kemény fából faragták a felgyőieket

cs3_admin

Fáknak csapódott egy autó Felgyőnél, ketten sérültek meg

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább