Szentes

Elkezdődött a szentesi színház bérleteinek értékesítése

Augusztus 3-án, kedden megkezdődött a Tóth József Színház és Vigadó bérleteinek értékesítése. Bérletvásárlása a Szentes Házban van lehetőségük az érdeklődőknek.

A Szentes Házban tartott sajtótájékoztatót a Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója.

A sajtótájékoztatón Seregi Zoltán elmondta, hogy az első évad a Békéscsabai Jókai Színház üzemeltetésében valósul meg.

A Tóth József Színház és Vigadó tervei közt szerepel az első 4 hónapban 4 felnőtt színházi előadás 4 bérletben (4x 300 fő), 4 gyerek előadás szintén 4 bérletben (4×300 fő), amelyek ebben az évadban a Békéscsabai Jókai Színház idei bemutatói közül kerülnek a szentesi színpadra valamint 2 jeggyel látogatható meghívott előadás akár Budapestről, akár az ország más városaiból.

Természetesen a bérletes előadásokra is lehet majd jegyet vásárolni, a szabad helyek függvényében. Tervezik még a Szentesi Szalon beindítását is, ahol közművelődési, kamara jellegű művészeti illetve tudományos-ismeretterjesztő programokkal készülnek, amelyek ingyenesek lesznek.

Seregi Zoltán bejelentette, hogy szeptember 3-án nyit a színház egy nagyszabású gálaműsorral, egy Tamási Áron-darabbal és Szőke András és Badár Sándor új filmjének vetítésével.

Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője is elmondta, hogy Fekete Péter államtitkárral már tovább gondolkodtak azon, hogyan lehetne még színesebbé tenni a következő évadokat. További lehetőségek nyílnak ki Szentes város kulturális életében. Farkas Sándor kiemelte, hogy a színház újranyitása rendkívül fontos a térségben élő embereknek. Szeretnék, ha az Alföld ezen régiójának kulturális központjává válhatna Szentes.

A Békéscsabai Jókai Színház színészei augusztus 4-én és 5-én egy mozgó színpadon hirdetik a szentesi színház újranyitását.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Három személyt szállítottak kórházba, amikor két autó ütközött Szentesen

cs3_admin

Halálos közlekedési baleset Szentesen (frissítve)

cs3_admin

Bővíti termelőkapacitását a szentesi HK-Ceram Kerámiagyártó Kft.

cs3_admin

A gépkocsiban négyen sérültek meg, köztük két kiskorú gyermek, amikor leszorította őket egy másik autós Szentesnél

cs3_admin

Kiválósági Díjat kapott a szentesi HSZC Zsoldos Ferenc Technikum tanára Mácsai Anita

Endre Araczki

Férfi vízilabda ob I – Megőrizte élvonalbeli tagságát a Szentes

cs3_admin

Megnyerte az osztályozó első felvonását a Metalcom Szentes

cs3_admin

Nagyobb hanghatás várható Szentes környékén

cs3_admin

Átadták a legjobb sportolóknak járó díjakat Szentesen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább