Szentes

Elkezdődött a szentesi színház bérleteinek értékesítése

Augusztus 3-án, kedden megkezdődött a Tóth József Színház és Vigadó bérleteinek értékesítése. Bérletvásárlása a Szentes Házban van lehetőségük az érdeklődőknek.

A Szentes Házban tartott sajtótájékoztatót a Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója.

A sajtótájékoztatón Seregi Zoltán elmondta, hogy az első évad a Békéscsabai Jókai Színház üzemeltetésében valósul meg.

A Tóth József Színház és Vigadó tervei közt szerepel az első 4 hónapban 4 felnőtt színházi előadás 4 bérletben (4x 300 fő), 4 gyerek előadás szintén 4 bérletben (4×300 fő), amelyek ebben az évadban a Békéscsabai Jókai Színház idei bemutatói közül kerülnek a szentesi színpadra valamint 2 jeggyel látogatható meghívott előadás akár Budapestről, akár az ország más városaiból.

Természetesen a bérletes előadásokra is lehet majd jegyet vásárolni, a szabad helyek függvényében. Tervezik még a Szentesi Szalon beindítását is, ahol közművelődési, kamara jellegű művészeti illetve tudományos-ismeretterjesztő programokkal készülnek, amelyek ingyenesek lesznek.

Seregi Zoltán bejelentette, hogy szeptember 3-án nyit a színház egy nagyszabású gálaműsorral, egy Tamási Áron-darabbal és Szőke András és Badár Sándor új filmjének vetítésével.

Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője is elmondta, hogy Fekete Péter államtitkárral már tovább gondolkodtak azon, hogyan lehetne még színesebbé tenni a következő évadokat. További lehetőségek nyílnak ki Szentes város kulturális életében. Farkas Sándor kiemelte, hogy a színház újranyitása rendkívül fontos a térségben élő embereknek. Szeretnék, ha az Alföld ezen régiójának kulturális központjává válhatna Szentes.

A Békéscsabai Jókai Színház színészei augusztus 4-én és 5-én egy mozgó színpadon hirdetik a szentesi színház újranyitását.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Parádés hazai győzelmet aratott a Metalcom Szentes

Szabó Viktor

A szentesieknek és csongrádiaknak is elérhetők az adóbevallási tervezetek – mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Szabó Viktor

Baleset Szentes közelében, mentőhelikopter is érkezett!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Nemzeti színekbe borult Szentes

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Ez a kérdés, válasszatok! Építkezünk vagy lemaradunk!

Szabó Viktor

Megkoszorúzták Boros Sámuel emléktábláját, majd átadták a „Jó tanuló, jó sportoló” díjakat

Szabó Viktor

Szájsebészeti ambulanciát alakítottak ki a szentesi kórházban

Szabó Viktor

Új fitnesztermet avattak a Zsoldosban

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább