Szentes

Elkezdődött a szentesi színház bérleteinek értékesítése

Augusztus 3-án, kedden megkezdődött a Tóth József Színház és Vigadó bérleteinek értékesítése. Bérletvásárlása a Szentes Házban van lehetőségük az érdeklődőknek.

A Szentes Házban tartott sajtótájékoztatót a Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója.

A sajtótájékoztatón Seregi Zoltán elmondta, hogy az első évad a Békéscsabai Jókai Színház üzemeltetésében valósul meg.

A Tóth József Színház és Vigadó tervei közt szerepel az első 4 hónapban 4 felnőtt színházi előadás 4 bérletben (4x 300 fő), 4 gyerek előadás szintén 4 bérletben (4×300 fő), amelyek ebben az évadban a Békéscsabai Jókai Színház idei bemutatói közül kerülnek a szentesi színpadra valamint 2 jeggyel látogatható meghívott előadás akár Budapestről, akár az ország más városaiból.

Természetesen a bérletes előadásokra is lehet majd jegyet vásárolni, a szabad helyek függvényében. Tervezik még a Szentesi Szalon beindítását is, ahol közművelődési, kamara jellegű művészeti illetve tudományos-ismeretterjesztő programokkal készülnek, amelyek ingyenesek lesznek.

Seregi Zoltán bejelentette, hogy szeptember 3-án nyit a színház egy nagyszabású gálaműsorral, egy Tamási Áron-darabbal és Szőke András és Badár Sándor új filmjének vetítésével.

Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője is elmondta, hogy Fekete Péter államtitkárral már tovább gondolkodtak azon, hogyan lehetne még színesebbé tenni a következő évadokat. További lehetőségek nyílnak ki Szentes város kulturális életében. Farkas Sándor kiemelte, hogy a színház újranyitása rendkívül fontos a térségben élő embereknek. Szeretnék, ha az Alföld ezen régiójának kulturális központjává válhatna Szentes.

A Békéscsabai Jókai Színház színészei augusztus 4-én és 5-én egy mozgó színpadon hirdetik a szentesi színház újranyitását.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Világcég járt a Zsoldosban

Szabó Viktor

Sport, egészség és rehabilitációs konferencia lesz Szentesen

Szabó Viktor

Ezernél is több thai érkezett Szentesre békétlenséget szítani

Szabó Viktor

Több képviselőt is kizártak Szentesen egy önkormányzati programból

Szabó Viktor

Zseniális videóval készült a Zsoldos a magyar költészet napjára

Szabó Viktor

Sziijártó Péterrel tárgyalt Bozó Zoltán

Szabó Viktor

Gólyákat mentettek szentesi állatvédők

Szabó Viktor

Politikai hangulatkeltésre akarják felhasználni Szentesen a Budapest Honvédot

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor