Csongrád

Szombaton Strandok éjszakája a csongrádi fürdőben is

A csongrádi fürdőben is július utolsó napján, szombaton, az immár 12. alkalommal meghirdetett Strandok éjszakáján 23.30-ig várják programokkal a látogatókat.

2021-ban már tizenkettedik alkalommal rendezik meg a hazai fürdők a Strandok Éjszakáját. A fürdők országszerte meghosszabbított nyitvatartási idővel, programokkal, illetve kedvezményekkel várják az esti fürdőzőket, strandolókat. A Strandok Éjszakája nevet viselő rendezvénysorozatot még 2010 nyarán indította útjára a Magyar Fürdőszövetség. Ezzel a céljuk az volt, hogy megismertessék és megszerettessék a hazai fürdőkultúrát a magyar és a külföldi fürdőzőkkel. Ezen felül szerették volna azt is megmutatni, hogy a fürdők a társasági élet színhelyei is lehetnek az ilyen rendezvények kapcsán. 2021 nyarán immár 12. alkalommal kerül megrendezésre a Strandok Éjszakája. Ebből az alkalomból a termálfürdők, gyógyfürdők, strandok és aquaparkok meghosszabbított nyitvatartással, egyes esetekben kedvezményekkel, továbbá programokkal várják a vendégeket. 

Térségünkből a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda csatlakozott a rendezvényhez. A további csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást az érdeklődők.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor

NYEREMÉNYJÁTÉK! Megnyitja kapuit a Brunnbauer Állatsimogató

Szabó Viktor

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor