Szentes

Chippendale show-ba fulladt Szentesen a Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakája szentesi helyszínén a kulturális esemény valójában már kora este véget ért, mivel az egyébként a Koszta-múzeumnak otthont biztosító helyszín a későbbiekben egészen más jellegű rendezvénynek adott helyet.

Arról ír a Híradó.hu, hogy az egyik olvasójuk küldte el a szerkesztőségnek azt a fotót, amelyen jól látszik, hogy Szentesen a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban 

A baloldali vezetésű városban az esemény lebonyolításáért felelős Művelődési Központ döntéséről az egyik Szentessel foglalkozó csoport is „beszámolt”. Mint írják „eközben a Koszta Múzeumnak ki kellett költözni az épületből erre a napra, hogy máshol folytassák le az értékteremtő, hagyományőrző programokat, amiket nem a nyálcsorgatás vezérelt”.

A Múzeumok Éjszakáján a város a múzeumot bezáratta és helyette erotikus műsort szervezett.

Már a show előtti napokban sokan felháborodottan vették észre Szentesen, hogy több Internetes oldalon chippendale-showt hirdetnek, és pont a Múzeumok Éjszakáján kerül sor a rendezvényre és pont a Megyeháza udvarán, ahová a Koszta József Múzeum szervez kulturális rendezvényeket. Több szülő felháborodva írta egy fórumon, hogy a fiatalokat valódi kulturális műsorral kellene szórakoztatni. Sokan csak a helyszínen tudták meg, hogy a Múzeumok Éjszakája más helyszínen került megrendezésre.

A Facebookon is meghirdetett szabadtéri show leírása szerint az esemény 18 éven aluliak számára nem volt látogatható, és a 18.30-as kapunyitás után 20 órakor kezdődött a „produkció”.

Várunk Téged is a nyár hivatalosan is legforróbb estjére!
👉 2,5 óra élvezet 👈
👉 extra látványelemek 👈
👉 14 egyedülálló műsor 👈
👉 rengeteg interakció és meglepetés 👈

– áll az esemény leírásában, amelyből az is kiderül, hogy „az előadók a teljes nézőteret bevonják műsorukba, véletlenszerűen választanak ki hölgyeket, így akár Te is lehetsz a kiválasztott egy-egy produkció során, ha szeretnél!”.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Egy testvérpár vesztette életét a szentesi-csongrádi vonatbalesetben

Szabó Viktor

Megérkezett Párizsba Cseuz László

Szabó Viktor

Már csak 100 km hiányzik Cseuz Lászlónak Párizsig

Szabó Viktor

Pingpongasztalt kaptak az Apponyi tér környéki szentesi gyerekek

Szabó Viktor

Halálos baleset: Vonat elé hajtott agy autó Szentes és Csongrád között

Szabó Viktor

Újra együtt a Fivérek

Szabó Viktor

Kiválóan szerepelt a szentesi Pengő László a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-Bajnokságán, Lisszabonban

Szabó Viktor

Elöntötte Szentest az eső: 60 milliméter zúdult le

Szabó Viktor

Óriási showt nyomott Majka a Krimóban

Szabó Viktor