Szentes

Chippendale show-ba fulladt Szentesen a Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakája szentesi helyszínén a kulturális esemény valójában már kora este véget ért, mivel az egyébként a Koszta-múzeumnak otthont biztosító helyszín a későbbiekben egészen más jellegű rendezvénynek adott helyet.

Arról ír a Híradó.hu, hogy az egyik olvasójuk küldte el a szerkesztőségnek azt a fotót, amelyen jól látszik, hogy Szentesen a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban 

A baloldali vezetésű városban az esemény lebonyolításáért felelős Művelődési Központ döntéséről az egyik Szentessel foglalkozó csoport is „beszámolt”. Mint írják „eközben a Koszta Múzeumnak ki kellett költözni az épületből erre a napra, hogy máshol folytassák le az értékteremtő, hagyományőrző programokat, amiket nem a nyálcsorgatás vezérelt”.

A Múzeumok Éjszakáján a város a múzeumot bezáratta és helyette erotikus műsort szervezett.

Már a show előtti napokban sokan felháborodottan vették észre Szentesen, hogy több Internetes oldalon chippendale-showt hirdetnek, és pont a Múzeumok Éjszakáján kerül sor a rendezvényre és pont a Megyeháza udvarán, ahová a Koszta József Múzeum szervez kulturális rendezvényeket. Több szülő felháborodva írta egy fórumon, hogy a fiatalokat valódi kulturális műsorral kellene szórakoztatni. Sokan csak a helyszínen tudták meg, hogy a Múzeumok Éjszakája más helyszínen került megrendezésre.

A Facebookon is meghirdetett szabadtéri show leírása szerint az esemény 18 éven aluliak számára nem volt látogatható, és a 18.30-as kapunyitás után 20 órakor kezdődött a „produkció”.

Várunk Téged is a nyár hivatalosan is legforróbb estjére!
👉 2,5 óra élvezet 👈
👉 extra látványelemek 👈
👉 14 egyedülálló műsor 👈
👉 rengeteg interakció és meglepetés 👈

– áll az esemény leírásában, amelyből az is kiderül, hogy „az előadók a teljes nézőteret bevonják műsorukba, véletlenszerűen választanak ki hölgyeket, így akár Te is lehetsz a kiválasztott egy-egy produkció során, ha szeretnél!”.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Halálos baleset Szentes mellett (frissítve)

cs3_admin

Három autó ütközött Szentesnél, öten sérültek meg

cs3_admin

Sajtótájékoztató a szentesi kórházban

cs3_admin

Május 13-ig lehet beküldeni az alkotásokat a “Műszaki napon jártam” rajzpályázatra

cs3_admin

Ukránok sérültek meg, amikor autójuknak ütköztek Szentesen

cs3_admin

Egy motoros súlyosan megsérült, amikor autóval ütközött Szentesen

cs3_admin

A szentesi Hungerit tűznél több mint ötven tűzoltó dolgozott

cs3_admin

A vizes úton megcsúszott, több fának neki ütközött, majd a kerékpárútra borult egy autó 

cs3_admin

Megkezdődött az idei versenyszezon a horgászoknál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább