Szentes

Új elnököt választottak a szentesi polgárőrök

Elnök választást tartott a Szentes Polgárőr Egyesület. Az ülést megtartották a biztonsági szabályok megtartásával május 6-án. Az elnök választás megtartására Gilinger István elnök elhalálozása miatt vált szükségessé.

Az ülést megtisztelte jelenlétével Batiz István megyei elnök úr is.

A tagság négy jelöltből egybehangzóan szavazott bizalmat a tagság Faragó János személyének. Az újonnan megválasztott elnök elfogadta az elnöki pozíciót, míg az elnökhelyettes és a titkár változatlanul megmaradt tisztségében.

Az egyesület elnökévé Faragó Jánost választotta a tagság, az elnöki feladatok mellett ő koordinálja az önkormányzat és az egyesület közötti pályázatokat, támogatásokat.

Faragó János több mint négy éve agilis tagja a Szentes Polgárőr Egyesületnek. 2017-ben az elnökség egyetértett abban, hogy méltó a Polgárőr Akadémia elvégzésére, a XII. Akadémiai képzésen részt vett, és sikeres vizsgát tett. Választott tisztségviselőként ifjúsági felelősi feladatkört látott el egészen napjainkig. Mint az egyesület elnöke az aktív szolgálatokat szorgalmazza, példát mutatva igazolja, hogy munkavégzés mellett is helyt lehet állni a közbiztonság védelmében. Lelkesen toborozza a tagságot ebbe a 27. éve működő csapatba. A már kialakított számos együttműködést ápolni, a lakosság biztonságérzetét jelenlétünkkel fenntartani, többek között ez szerepel a célkitűzésében.

Batiz István megyei elnök úr gratulációjával nyugtázta a tagság döntését, sok sikert kívánt az elnökségnek.

A friss vezetés az ideiglenes felállásban már igazolta, hogy az elmúlt hetekben kiválóan dolgozott együtt, az egyesület érdekeit, zavartalan működését szem előtt tartva. A jövőre nézve is töretlenül, a lakosság szolgálatában végzi a Szentes Polgárőr Egyesület tagsága az önként vállalt tevékenységét.

Forrás, fotó: csmpszsz.hu/Paksi Anikó



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elkezdődött  – a Fidesz szentesi csapata mindenkit vár egy tányér lecsóra!

kissferenc

“Bent:Csend. A Béke itt kezdődik…” – Reményik Sándor

cs3_szerk5

Vörös Viktor a Szentesi Vízilabda Klub új elnöke – remélhetőleg befejeződnek a klub elleni külső támadások!

cs3_szerk5

Átadás-átvétel a Tóth József Színház és Vigadóban: 3 év alatt 76. 571 fő látogató, viszont 2 év után is penészes a fal, amiről az önkormányzat tudott (fotókkal)

cs3_szerk5

Közleményt adott ki az SZTE: a fül-orr-gégészeti ellátás nem szűnt meg Szentesen 

cs3_szerk5

Jövőhéten ismét rotyog Szentesen a lecsó 250 bográcsban 🍅🫑 a héten még lehet jelentkezni!

cs3_szerk5

Cseh Tamara birkózó világbajnoki 12. helyezést ért el 

cs3_szerk5

Balesetveszélyes részek vannak a Szentesi Üdülőközpontban 

cs3_szerk5

Vedd észre, ha valaki segítséget kér – ha ismered a kézjelzést életet menthetsz

cs3_szerk5