Sport

Marco Rossi néhány helyen változtatni fog csapatán

Marco Rossi Mindenképpen nyerni szeretnénk. Tiszteljük az ellenfelet, nem becsülhetjük le, de sem a hosszú utazás, sem a műfű, sem semmi más nem lehet kifogás – fogalmazott a szövetségi kapitány az Andorra elleni vb-selejtező előtt. – Ugyanúgy készülünk ellenük, mint bármelyik korábbi ellenfelünk ellen, függetlenül a világranglistát elfoglalt helyezésétől, és a találkozó első percétől az utolsóig koncentrálnunk kell.

Marco Rossi az újságíróknak válaszolva elmondta, nem történhet meg, hogy nem a megfelelő hozzáállással fussanak ki játékosaink a pályára – annak ellenére sem, hogy több kulcsjátékost mellőznie kell a válogatottnak.

 Mi egy csapat vagyunk, együtt kell küzdenünk, és őszintén remélem, hogy minden magyar szurkoló mögöttünk fog állni. Még akkor is, ha nem a legélvezetesebb és legszebb játékot fogjuk produkálni – erre az esetre már előre elnézést kérek. De kizárólag az számít, hogy a holnapi mérkőzést megnyerjük, szinte mindegy milyen játékkal.

Dibusz Dénes szerint Andorra agresszívebb játékot mutat majd ellenünk, mint San Marino. A kapus bízik benne, hogy a válogatott sok helyzetet tud majd kialakítani és már az első félidőben előnyre tesz szert, amihez a labdabirtoklásra kell majd koncentrálni.

 Négy éve sok hiányzóval állt ki a csapat, akkor én sem játszottam és a televízióban néztem a mérkőzését. Nagyon meglepett és rosszulesett a vereség, hiszen akkor is a csapat tagjának érzem magam, amikor nem vagyok a keretben. Most az a dolgunk, hogy ugyanabba a folyóba ne lépjünk bele. Nagyon komolyan kell vennünk a mérkőzést. Az andorrai válogatott stabilan védekezik és a hazai pálya, valamint a műfű is mellettük áll, de egyiket sem kifogásként említem. Műfüvön teljesen más a labda sebessége, máshogy pattan, a rúgásoknál is máshol kell eltalálni. Igyekszünk megismerni és alkalmazkodni a körülményekhez.

A válogatott júniusi felkészülési mérkőzéseivel kapcsolatban csütörtökön fog bejelentést tenni az MLSZ.

A szerda esti Andorra-Magyarország vb-selejtezőt az izlandi Vilhjalmur Thorarinsson fogja vezetni. Asszisztensei Gylfi Mar Sigurdsson és Birkir Sigurdarson, a negyedik játékvezető pedig Ivar Orri Kristjansson lesz.

Forrás: MLSZ

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Férfi vízilabda ob I – A Szentes egy góllal gyűrte le a Szegedet

cs3_admin

Szigorú feltételek mellett, nézők előtt rendezik az Európa-bajnokságot

cs3_admin

58 nap az EB-ig, Ciprus és Írország ellen készül férfi A-válogatottunk az Eb-re

cs3_admin

Nehezen indult, de nagyon jók vagyunk, háromgólos siker lett a vége Andorra ellen

cs3_admin

Labdarúgó vb-selejtező: San Marino-Magyarország 0-3

cs3_admin

Két jó barát, három hármas végeredmény

cs3_admin

Mindenre felkészültünk a lengyelek ellen

cs3_admin

Magyar-Lengyel előtt, Paulo Sousa: A kvalitásaink ellensúlyozzák majd a magyarok összeszokottságát

cs3_admin

Kovács István lett a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség főtitkára

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább