Csongrád-Bokros

Megrongálták a bokrosi játszóteret

A több mint egy éve átadott, közösségi összefogással és pályázati forrásból újjáépített bokrosi játszóteret csütörtökről péntekre virradóra megrongálták.

Bokrosi Hagyományőrző Egyesület közösségi összefogással, és pályázati forrásból építette újjá Csongrád-Bokros játszóterét, amelyet 2019. szeptember 12-én adtak át. Az eddigi rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető a játszótér egyik padját csütörtökre virradóra széttörte, a játszóteret körbevevő kenderkötelet több helyen meggyújtotta.

Jelenleg büntetőeljárás keretein belül nyomozás indítottak ismeretlen tettes ellen rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Az okozott károk helyreállítását az üzemeltető, a Bokrosi Hagyományőrző Egyesület megkezdte, de a Facebookon felhívták az eddig ismeretlen rongáló figyelmét, hogy amennyiben lelkiismeretesen jelentkezik, úgy hajlandóak a károkozás megbeszélésére. Egyéb esetben vállalnia kell a tetteinek következményét.

Fotó: Facebook

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kerékpáros ütközött autónak Csongrádnál

cs3_admin

Száraz fű és avar égett Csongrád-Bokros határában

cs3_admin

Önkéntesek segítettek Csongrád-Bokroson

cs3_admin

Két személyautó ütközött Csongrád-Bokrosnál (képgalériával)

cs3_admin

Bokrosi farsang mohácsi busókkal (képgalériával)

cs3_admin

Átadták a felújított Bokrosi Művelődési Házat

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább