Csongrád

Mérföldkőhöz érkezett a Kézilabdacsarnok kivitelezése Csongrádon

Komoly előrelépés történt hosszú előkészítés után a csongrádi kézilabdacsarnok építésével kapcsolatban, tegnap megjelent a közszerzési értesítőben a kivitelezési pályázat. Ha póteljárásra nem kerül sor, akkor már jövő év tavaszán elkezdődhet a beruházás.

A munkacsarnok típusterv alapján készül el a volt kertészeti telep helyén 1725 négyzetméteren. A küzdőtér mérete megfelel az előírásoknak, a nézőtér 150 ülőhelyes, mindez kiszolgálóblokkal, öltözőkkel egészül ki1725 négyzetméteren.

A csarnok elsődlegesen az utánpótlás-nevelést szolgálja majd, a Csongrádi Tigrisek Utánpótlás Kézilabda Egyesület és a felnőttcsapat otthona lesz, de a Bársony István Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola középiskola diákjai is használhatják majd.

A tervek szerint a létesítmény emellett egyéb sportrendezvények rendezésére is alkalmas lesz.

A kivitelezési pályázat megjelenéséről Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térségi országgyűlési képviselő is hírt adott a közösségi oldalán:

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Életet mentettek a tűzoltók Csongrádon

cs3_admin

A doni hősökre emlékeztek

tk_arpad

Online sportágválasztó Csongrádon

cs3_admin

Kidőlt fa akadályozta a forgalmat Szentesen és Csongrádon is

cs3_admin

Ünnepek utáni sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Szén – monoxid érzékelő jelzett be Csongrádon

cs3_admin

Nincs karácsony Open Puszi nélkül

cs3_admin

Laptopokkal támogattak három középiskolás fiatalt Csongrádon

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább