Csongrád

Laptopokkal támogattak három középiskolás fiatalt Csongrádon

A Csongrádi Víz- és Kommunális Nonprofit Kft. és az R314 Szolgáltató Kft. 3 középiskolás fiatalt támogattak 1-1 laptoppal. A támogatás célja a vírushelyzet miatt online oktatásba kényszerült tanulók felkészülésének segítése. Mindhárom informatikai eszköz jó helyre került, növelve sikeres tanulmányaikat. Az ajándékok kiosztására 2020. december 21-én került sor, amelyen a Csongrád Városi Önkormányzat képviseletében Murányi László és Nagypál Sándor Képviselő Urak is részt vettek.

Fotók: Csongrádi Családsegítő

A Piroskavárosi Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat az Advent időszakában „cipős dobozokat” gyűjtött, melyre rengeteg felajánlás érkezett a csongrádi lakosoktól. A szépen becsomagolt dobozok ruhákat, játékokat, könyveket, tartós élelmiszereket rejtettek magukba. Az ajándékok még karácsony előtt átadásra kerültek az intézmény látószögébe került családok részére.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Életet mentettek a tűzoltók Csongrádon

cs3_admin

A doni hősökre emlékeztek

tk_arpad

Online sportágválasztó Csongrádon

cs3_admin

Kidőlt fa akadályozta a forgalmat Szentesen és Csongrádon is

cs3_admin

Ünnepek utáni sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Szén – monoxid érzékelő jelzett be Csongrádon

cs3_admin

Nincs karácsony Open Puszi nélkül

cs3_admin

Mérföldkőhöz érkezett a Kézilabdacsarnok kivitelezése Csongrádon

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább