Vélemény

Jeszenszky Zsolt: Ugye, a Te agyadat még nem mosták át?

„Vajon Te észreveszed, hogy mennyire ki vannak fordulva a dolgok? Hogy minden, ami normálisnak, természetesnek tűnik – egy normális ember számára – azt állandóan támadják, megkérdőjelezik. Ha Te mégis kiállsz a természetes, normális dolgok mellett, akkor viszont téged támadnak. Nem mondhatsz semmit anélkül, hogy ne kelljen attól félned, ezzel megsérted mások érzékenységét. Nem lehet véleményed, nem mesélhetsz vicceket. Nem lehetsz önmagad. Mert elő van írva, hogy mik a frankó dolgok, és mik nem.

És inkább nem is kérdőjelezed meg. A bevándorlók békések, a terrorcselekmények elszigetelt esetek. A multikulturalizmus sikeres, kitűnő kebabot ehetünk Európa bármelyik nagyvárosában. Trump rasszista. Magyarország szar hely… És inkább nem veszel tudomást egy-egy terrortámadás után az azt éltető milliónyi Facebook-kommentről, amelyek hétköznapi, állítólag békés bevándorlótól származnak. Nem hallgatsz azokra az ismerőseidre, akik elmondják, hogy míg 10 éve imádtak a nyugat-európai nagyvárosokban kiülni este a parkban a padokra, ma ezt már nem tehetik meg, nemhogy egyedül nőként, de még férfiakkal sem.

Mert rendszeresen megtámadják őket. Nem olvasol utána, nem keresed meg, hogy volt-e Trumpnak valaha is bármilyen rasszista megnyilvánulása…vagy valójában ezzel szemben óriási a támogatottsága a feketék és a spanyol ajkú bevándorlók körében is. Becsukod a füled, ha arról van szó, hány nyugat-európai vett már házat Magyarországon és költözött ide, mert itt biztonságban, békében élhetnek…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Újhelyi István: Orbántól valóban érdemi politikai teljesítmény, hogy tető alá hozta a létszámát tekintve harmadik legerősebb EP-frakciót

Szabó Viktor

Deák Dániel: Pánikba estek a balliberális oldalon

Szabó Viktor

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

Szabó Viktor

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor