Vélemény

Jeszenszky Zsolt: Ugye, a Te agyadat még nem mosták át?

„Vajon Te észreveszed, hogy mennyire ki vannak fordulva a dolgok? Hogy minden, ami normálisnak, természetesnek tűnik – egy normális ember számára – azt állandóan támadják, megkérdőjelezik. Ha Te mégis kiállsz a természetes, normális dolgok mellett, akkor viszont téged támadnak. Nem mondhatsz semmit anélkül, hogy ne kelljen attól félned, ezzel megsérted mások érzékenységét. Nem lehet véleményed, nem mesélhetsz vicceket. Nem lehetsz önmagad. Mert elő van írva, hogy mik a frankó dolgok, és mik nem.

És inkább nem is kérdőjelezed meg. A bevándorlók békések, a terrorcselekmények elszigetelt esetek. A multikulturalizmus sikeres, kitűnő kebabot ehetünk Európa bármelyik nagyvárosában. Trump rasszista. Magyarország szar hely… És inkább nem veszel tudomást egy-egy terrortámadás után az azt éltető milliónyi Facebook-kommentről, amelyek hétköznapi, állítólag békés bevándorlótól származnak. Nem hallgatsz azokra az ismerőseidre, akik elmondják, hogy míg 10 éve imádtak a nyugat-európai nagyvárosokban kiülni este a parkban a padokra, ma ezt már nem tehetik meg, nemhogy egyedül nőként, de még férfiakkal sem.

Mert rendszeresen megtámadják őket. Nem olvasol utána, nem keresed meg, hogy volt-e Trumpnak valaha is bármilyen rasszista megnyilvánulása…vagy valójában ezzel szemben óriási a támogatottsága a feketék és a spanyol ajkú bevándorlók körében is. Becsukod a füled, ha arról van szó, hány nyugat-európai vett már házat Magyarországon és költözött ide, mert itt biztonságban, békében élhetnek…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: Hat kockasajt

cs3_admin

Orbán Viktor: Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak

cs3_admin

Heckenast László: Stratégiai magyar és lengyel vétó

cs3_admin

Hámori Tamás: Gyurcsányék legújabb gyöngyszeme, két részletben

cs3_admin

Marco Rossi: A srácok mindent megtettek a gyógyulásom érdekében

cs3_admin

Szörényi Levente: Helyette is szégyenkezem!

cs3_admin

György László: El akarnak küldeni bennünket az asztaltól

cs3_admin

Kásler Miklós: A medicina nem matematika

cs3_admin

Rákay Philip: Hát persze, győztetek…

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább