Külföld

Trump bejelentette győzelmét

Behozhatatlan az amerikai elnök előnye Trump szerint -írta a mandiner.hu

Donald Trump magyar idő szerint reggel 8 után bejelentette a Fox News élő adásában, hogy győzött a választásokon. Donald Trump szerint az összes olyan nagy billegő államban behozhatatlan előnyre tett szert, ahol kérdések voltak. Meglepetésre megnyerte Michigan államot. Bejelentette győzelmét Floridában, Texasban, Ohióban, Észak-Karolinában, Georgiában, Pennsylvaniában, és valószínűsítette győzelmét Arizonában is, bár kijelentette „nagyon jó lenne megnyerni, de nincs is rá szükség már”.

Hatalmas győzelemnek nevezte a mostanit, egyúttal hatalmas szégyennek azt, hogy a demokraták végig megkérdőjelezték a választás tisztaságát, a választókat pedig semmibe vették. „Ezt nem fogjuk hagyni!” – mondta. „Készüljünk az ünneplésre, egy nagyszerű dolgot fogunk megünnepelni most!” – tette hozzá.

Jelezte, hogy a demokraták jó eséllyel nem fognak belenyugodni az eredménybe, így „állok elébe a bírósági eljárásoknak. Nem megmondtam? Ugye megmondtam!” – jelezte Donald Trump aggályát azt illetően, hogy a Demokrata Párt meg fogja kérdőjelezni a választási eredményeket. Az elnök utalt a Legfelsőbb Bíróság esetleges jövőbeli szerepére is. 

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elhunyt Diego Armando Maradona

Endre Araczki

Megint háborús filmet forgat Angelina Jolie

Endre Araczki

Megfertőződött Böjte Csaba ferences szerzetes

cs3_admin

Ausztriában bezárnak a bevásárlóközpontok és az iskolák is

cs3_admin

Terrortámadás történt Bécsben, több halott

cs3_admin

Magyar honvédek sírját gyalázták meg anarchisták Varsóban

cs3_admin

Allah Akbart kiáltozva támadt a járókelőkre egy férfi Párizsban

cs3_admin

Rálőttek egy ortodox papra a franciaországi Lyonban, a támadó elmenekült

cs3_admin

Ötven muszlim fiatal berontott egy bécsi templomba, Allah Akbart üvöltettek és feldúlták a templomot

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább