Csongrád

Újra segítenek az önkéntesek Csongrádon

A koronavírus miatt kialakult helyzetben Csongrádon is megmozdultak az önkéntesek, akik az idősek, mozgáskorlátozottak és a fogyatékkal élők hétköznapjaiban segítettek. Az önkéntes csapat péntektől újra összeállt és tovább folytatja a munkát a városban.

Az önkéntes csoport vezetője Rácz Nikolett a közösségi oldalán hívta fel a csongrádi és bokrosi lakosok figyelmét, hogy ha valaki a környezetében tud olyan emberről, akinek segítségre van szüksége, vagy maga is segítségre szorul a bevásárlásban, postai ügyintézésben, gyógyszerkiváltásban keresse bátran őket. A csoport tagjai hivatalos kitűzővel rendelkeznek, amelyet Csongrád város polgármestere ellenjegyzett, ezzel tudják igazolni magukat.

A rendszer ugyanúgy működik, mint a koronavírus első hullámakor: a +36-30/368-8624-es telefonszámon várják az önkéntesek és az idősek, segítségre szorulók hívásait.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Mentőhelikopter szállította el a sérültet Csongrádon (képgalériával)

cs3_admin

Nagy István miniszter videója a Csongrádi Agrárszakképzési Centrum átadójáról

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon (videóval)

cs3_admin

Átadták az Alföldi Agrárszakképzési Centrum központi épületét Csongrádon

cs3_admin

Két bölcsődei dolgozó koronavírus tesztje pozitív Csongrádon (videóval)

cs3_admin

A szemét égett egy csongrádi lakóházban

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon (videóval)

cs3_admin

Három napig zárva tart a csongrádi fürdő

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább