Felgyő

Jubileumi lovasnap és megyei döntős fogathajtó verseny Felgyőn

2020. szeptember 12.-én tizedik alkalommal kerül megrendezésre Felgyőn a jubileumi lovasnap és megyei döntős fogathajtó verseny. 

Felgyőn teljesen természetes esemény a lovasnap, azaz a fogathajtó verseny. Az idei évben több időpont is adott volt, de a veszélyhelyzet miatt, az egyébként májusban zajló verseny
lebonyolítása, szeptemberre tolódott.

Jubileumi is lesz egyben a 2020-as rendezvény, hiszen tizedik alkalommal kerül megrendezésre. Akik voltak már ezen az eseményen, pontosan tudják, hogy a rendezők mennyire figyelnek az apró részletekre. A vendégeket és a fogathajtókat is bőséges reggelivel és a sokak által ismert felgyői vendégszeretettel fogadják. A pályákat gondosan előkészítik, és minden fogatnak van lehetősége etetni, itatni az állatokat és a hűvösben pihenni.

Aki kilátogat ezen a napon több fogásos ebéd, változatos programok, bemutatók, kiváló verseny részese lehet. A gyerekek számára is számtalan lehetőség adódik, mint az óriás csúszda és ugrálóvár, arcfestés és csillámtetoválás, de azt gondolom a legnagyobb élmény a lovak közelsége, szeretete, és egy kis lovaglás, amire minden évben van lehetőség.

Fotó: Cs3

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Életfa átadás Felgyőn

cs3_admin

Civil ünnep Felgyőn

cs3_admin

Felgyői maraton Zakar Eszter módra

cs3_admin

Újabb nyertes pályázat Felgyőn

cs3_admin

Megkezdődtek Felgyőn az ivóvízminőség-javító program munkálatai (videóval)

cs3_admin

Felgyői siker a Csikóchampionatuson

cs3_admin

Megújul a felgyői konyha ebédlője

cs3_admin

A csongrádi és a felgyői gazdák is támogatják a Magyarok Kenyere programot (képgalériával)

cs3_admin

Horgászverseny Felgyőn

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább